18 / 05 / 2024

Umut Sarının İçinde etkinlik

Umut Sarının İçinde etkinlik

SİF İş Makinaları ve AKUT işbirliğinde hayata geçirilen “Umut Sarının İçinde” projesi kapsamında belediyelerde görevli iş makinası operatörlerine yönelik kurtarma eğitimleri ilk kez İstanbul dışında, Sakarya’da düzenlendi

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Kartem Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartem Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Aygün tarafından kuruldu.

Soner Sarıkabadayı kiraladığı villanın dekorasyonuna 200 bin TL harcadı!

Baba olmak için heyecanlanan Soner Sarıkabadayı orman içinde kiraladığı villanın dekorasyonuna 200 bin TL harcadı.

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sari ve Ümit Gönek ortaklığında kuruldu.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

Vap İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vap İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Aydın tarafından kuruldu.

Taşsar İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsar İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Sami Taşkın ve Vahdettin Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Enersas Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Enersas Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baskın tarafından kuruldu. 

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'un evine taşındı!

Çağatay Ulusoy’un, üç senedir beraber olduğu Duygu Sarışın’la aynı evde oturmaya başladığı iddia edildi. Çiftin önümüzdeki sene nikah masasına oturabileceği konuşuluyor.

Umut Sarının İçinde etkinlik Haberi

Umut Sarının İçinde etkinlik

STFA Yatırım Holding grup şirketlerinden SİF İş Makinaları’nın Türkiye’de afet sonrası arama kurtarma çalışmaları konusunda yaşanan sıkıntıları gidermek için AKUT (Arama Kurtarma Derneği) işbirliğiyle hayata geçirdiği “Umut Sarının İçinde” adlı projesi kapsamında verilen eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar tamamlanan iki kurda toplam 50 belediye operatörüne kurtarma eğitimi verildi. SİF İş Makinaları, 2014 yılında toplam 100 operatöre daha, hayata geçirdiği proje kapsamında, kurtarma eğitimi verilmesini hedefliyor.

SİF İş Makinaları Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Direktörü Esra Temel Vurgun eğitimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada “2014 eğitimlerini İstanbul dışındaki belediyeleri de kapsayacak şekilde planladık ve üçüncü Kuru Sakarya Belediyesi’nde görev yapan 25 iş makinası operatörüyle gerçekleştirdik. 10-13 Şubat tarihlerinde Sakarya’da, CYB İnşaat bünyesinde gerçekleşen teorik eğitimin ardından, 16 Şubat Pazar...