30 / 04 / 2024

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Nerede

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Nerede

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Melek Ataseven tarafından 40 bin TL sermeye ile bugün kuruldu.

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Kardeşler Yatay Sondaj Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Yatay Sondaj Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Baran Turan, Enver Turan ve İlham Turan ortaklığında kuruldu.

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Melek Ataseven tarafından 40 bin TL sermeye ile bugün kuruldu.

Ekovilla'dan depreme karşı yatay mimari konsepti!

Ekovilla, depreme karşı yatay mimari konsepti sunuyor. Ekovilla evleri, karkas duvar panellerinde çivili birleşme yerleri binanın bükülmesini sağladığından depreme karşı korur.

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Zemin Sondaj Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Atanur Çetin imzasıyla kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yatay mimari çağrısına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası’nda "yatay mimariden yanayım" çağrısına mimarlardan destek geldi. Mimarlar, "Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirlerdeki yoğunluğu yaymak lazım. Sıra evler model olabilir" dedi.

Yatay mimariyle karakterli şehirler inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Şehircilik Şurası’nda dikey değil yatay mimariden yana olduklarını açıkladı. Ankara’daki toplantıya katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye’de yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak Sakarya’yı işaret etti.

Habip Arıkan: Türk insanı yatay mimariyi hak ediyor!

Bugün gerçekleşen Şehircilik Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatay mimari hakkındaki söylemleri ile ilgili Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan şunları söyledi:

Vatandaşlık hakkı emlak sektörüne umut oldu!

Yatırım karşılığında yabancı uyruklulara Türk vatandaşlığı verilmesi emlak sektörü için yeni bir umut oldu. Sektör temsilcileri sektör için yeni bir atılım yılı olacağını belirtti.

Umut Umut Grup İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Umut Grup İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Harun Alhun imzasıyla kuruldu.

Umut Özkanca, Rüya Restoranı'nı Dubai'de açtı!

Yeme-içme sektörünün başarılı isimlerinden ünlü işletmeci Umut Özkanca, İstanbul’daki restoranlarının dışında Anadolu lezzetlerini sunduğu Rüya isimli restoranını Dubai Marina’da hizmete açtı.

Modern şehircilik yatay mimariye bağlı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl yapılan konut konferansında müteahhitler için çizdiği yatay bina konsepti karşılık bulmaya başladı.

Umut Durbakayım: Fikirtepe'de fiyatlar yüzde 100 artacak!

Teknik Yapı, Fikirtepe'deki yeni projesi Uplife Kadıköy için teklif toplamaya başladı. Bölgenin yatırımcılara önemli fırsatlar sunduğunu belirten Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayim, "Bölgede fiyatların en az yüzde 100 artmasını bekliyoruz" dedi.

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Nerede


Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermeye ile bugün Melek Ataseven tarafından kuruldu.


Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 03.01) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlüresmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri turistik tesisleri,tatil köyler inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme,teklif alma vepazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük...