14 / 05 / 2024

Umuttepe Kampüsü köprü inşaatı

Umuttepe Kampüsü köprü inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniveresitesi’nin B kapısı girişine öğrenciler için yaya köprüsü yapıyor. İnşası devam eden köprünün tabliyelerin montajı ise tamamlandı.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Huzurlu Kampüs Kütahya'da 89 bin TL'ye!

En son İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, şimdi de Anadolu’da Huzurlu Kampüs projesini hayata geçiriyor.

KOÜ Umuttepe Kampüsü'ne yaya köprüsü yapılıyor!

KOÜ Umuttepe Kampüsü B kapısı girişinde inşa edilen yaya köprüsünün çalışmaları devam ediyor. Modern yaya köprüsü yürüyen merdivenli ve engelli asansörlü olacak.

Umuttepe Kampüsü'nün yaya köprüsünde son tabliye yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniveresitesi’nin B kapısı girişine öğrenciler için yaya köprüsü yapıyor. İnşası devam eden köprünün tabliyelerin montajı ise tamamlandı.

Kocaeli Umuttepe'ye yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe’de öğrencilerin karşıdan karşıya güvenli geçişlerini sağlamak için yaya köprüsü yapmaya hazırlanıyor. Kocaeli Üniversitesi Kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi, çelik malzemeden imal edilecek.

Kocaeli Valilik Kampüsü Köprüsü'nde 720 ton çelik kullanılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Valilik kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya köprüsü yapılıyor. Halatları gerilen köprüde elektrik ve kaynak uygulamaları yapılırken, boya işleri de sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir'den öğrenciler için yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için yaya köprüsü yapacak. Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniversitesi kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi çelik malzemeden imal edilecek.

İzoköpük, ısı köprüsüz yalıtım çözümleri sunuyor!

Yalıtım sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren İzoköpük, sprey poliüretan köpük ile ısı köprüsü oluşturmayan, ek yeri bulunmayan yalıtım çözümleri sunuyor.

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü’ne son durum ne?

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü, nereye yapılacak? Eğitim Kampüsü, Küçükçekmece Halkalı’da nerede hayata geçirilecek? Küçükçekmece Kampüs Lise projesinde son durum ne? İşte tüm detaylarıyla Küçükçekmece Eğitim Kampüsü…

Tarihi Belkıs Köprüsü yıkılmaktan kurtarıldı!

230 metre uzunluğunda 7 ayaklı köprünün 3 ayağının yıpranmaya bağlı restorasyonu ve taban güçlendirilmesi yapılarak sel ve su taşkınlarına karşı daha dirençli hale geldiği belirtildi.

Tarihi Belkıs Köprüsü'nün 3 ayağı yıkılmaktan kurtarıldı!

Tarihi Anadolu Selçuklu eseri olan Belkıs Köprüsü'nün ayakları ve taban kısmı sel ve su taşkınlarına karşı güçlendirildi. 7 ayaklı köprünün 3 ayağının yıpranmaya bağlı restorasyonu ve taban güçlendirilmesi yapıldı...

Tarihi Hanım Köprüsü defineciler tarafından tahrip ediliyor!

Tunceli'nin Pülümür ilçesine 3 kilometre uzaklıkta Pülümür Çayı üzerinde bulunan ve Selçuklular döneminde yapıldığı düşünülen tarihi Hanım Köprüsü, köprünün taşlan arasında define bulunduğunu düşünen define avcıları tarafından tahrip ediliyor..

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ağaçlandırılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nü ağaçlandırıyor...

Umuttepe Kampüsü köprü inşaatı Haberi

Umuttepe Kampüsü köprü inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniveresitesi’nin B kapısı girişine öğrenciler için yaya köprüsü yapıyor. B kapısı önündeki ışıklardan karşıya geçmek zorunda olan öğrenciler, yaya köprüsü sayesinde beklemeden geçiş yapabilecek. Modern yaya köprüsü yürüyen merpenli ve engelli asansörlü olacak.

GÜVENLE KARŞIYA GEÇECEKLER


Çelik malzemeden imal edilen yaya köprüsünün köprü ayak yerleri imalatı ve taş duvar çalışmaları devam diyor. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen projeyle öğrenciler, artık karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçecek.

TABLİYELERİN MONTAJI YAPILDI


Modern yaya köprüsünde tabliyelerin montajı tamamlandı. 50 metre uzunluğunda,  4 metre genişliğinde olan köprünün tabliyeleri 3 parça olarak monte edildi. Yapımının hızla devam ettiği KOÜ Umuttepe Yerleşkesi B kapısındaki yaya köprüsünde ince işçiliklerin yapımı başlayacak. Bu kapsamda yaya korkuluğu, zemin kaplaması, yürüyen merpen ve asansör montajı yapılacak....