16 / 05 / 2024

Ünal Ateş kimdir

Ünal Ateş kimdir

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş kimdir? Ünal Ateş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş'in biyografisi...

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Ateş Ahlatçı Kimdir? 

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı kimdir? Ateş Ahlatçı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ateş Ahlatçı'nın biyografisi..

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Elif Ateş Özpak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Elif Ateş Özpak'ın biyografisi....

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası’ndaki beton inşaat tepki çekiyor!

Kahramanmaraş’ın 12 Şubat ilçesi sınırları içerisinde bulunan Başkonuş Yaylası’na beton bina inşa ediliyor. İnşaata CHP İlçe Başkanı Ünal Ateş'ten tepki geldi. 

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Tansel Önal kimdir?

İnşaat Mühendisi Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Tansel Önal kimdir? Tansel Önal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tansel Önal, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Tansel Önal..

Gonca Ateş Öztürk kimdir?

Mimar Gonca Ateş Öztürk kimdir? Mimar Gonca Ateş Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Ateş Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Ateş Öztürk..

Tuğba Ünal Yazgan kimdir?

Mimar Tuğba Ünal Yazgan kimdir? Tuğba Ünal Yazgan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuğba Ünal Yazgan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tuğba Ünal Yazgan....

Ünal Ateş kimdir Haberi

Ünal Ateş kimdir

Ünal Ateş kimdir?

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"Ben Ünal ATEŞ 1971 yılında Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinde dünyaya geldim Dedeler, istiklal ve Devrim(Fatih) İlkokullarında, Kahramanmaraş Gazi Ortaokulunda, Kahramanmaraş Lisesinde okudum. Üniversite eğitimimi Isparta da Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesinde tamamladım.


1995 yılında döndüğüm güzel memleketimde serbest inşaat mühendisi olarak çalışmaya başladım. İnşaat Mühendisliği eğitiminin yanı sıra 2012 yılında İş Güvenliği Uzmanı eğitimimi tamamladım. İş Güvenliği Uzman ve İnşaat Mühendisi olarak halen çalışmaktayım. 


Aynı zamanda güzel şehrimizde engelli kardeşlerimize hala hizmet veren bir rehabilitasyon merkezinin kuruculuğunu ve müdürlüğünü yaptım. 1995 yılında CHP Gençlik kolları üyeliği ile başlayan siyaset yaşamım gençlik kolları başkanlığı, merkez ilçe yöneticiliği il yöneticiliği ile sürdü. Kahramanmaraş’ımızın tüm köylerini ve ilçelerimizi onlarca kez ziyaret ettim...