29 / 04 / 2024

Ünal Ersözlü kimdir

Ünal Ersözlü kimdir

Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi.

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Ersözlü tarafından kuruldu.

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Ersözlü, Hasan İlkan Ersözlü ve Mustafa Ümit Ersözlü ortaklığında kuruldu.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kazım Ersözlü tarafından kuruldu. 

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuarı Nisan 2017'de yapılacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Ünal Ersözlü Saya Grup'un danışman oldu!

Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi.

Sivas refakatçi oteli 5 yıldızlı otel konseptinde tasarlandı!

Sivas'ta hayırsever iş adamı Ahmet Ünal tarafından yaptırılan "5 yıldızlı otel konforu"na sahip refakatçi oteli, hasta yakınlarına hizmet vermeye hazırlanıyor.

Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı yarın başlıyor!

DİYARBAKIR Tüyap Diyarbakır Genel Müdürü İlhan Ersözlü kentin yarın 7'inci kez düzenlenecek Ortadoğu İnşaat ve Belediye İhtiyaçları fuarlarına ev sahipliği yapacağını belirtti..

Konya Endüstri Zirvesi Fuarı 30 Nisan'da!

TÜYAP Fuarcılık AŞ Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Konya Endüstri Zirvesi Fuarı'na 30 ülke ve 60 ilden, 60 bin ziyaretçi beklediklerini söyledi.

Kayseri Mobilya Fuarı yarın açılacak!

Kayseri Mobilya Fuarı'nın TÜYAP Anadolu Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Hilton Otel'de tertiplediği basın toplantısı ile 22-26 Nisan tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi'nde açık olacak fuar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

İnşaat fuarları konut almak isteyenler için büyük fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Ünal Ersözlü kimdir Haberi

Ünal Ersözlü kimdir

GAZETECİ yazar şair Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi. 


Ersözlü, Folkart öncülüğündeki üçlü konsorsiyumun 80 milyon dolarlık teklifiyle TMSF'den aldığı alanda gerçekleştirilecek projenin konsorsiyum adına medya-iletişim danışmanlığını da üstlenecek. 


Yeni...