27 / 04 / 2024

Ünal Pala ankara konut projeleri

Ünal Pala ankara konut projeleri

Başkent Ankara, geleneksel konut algısını yıktı. Önceden binalar en fazla 4-5 kattan oluşurken, modern yapılaşmayla yükseklikler neredeyse 50 kata kadar ulaşmış durumda...

Lüks konut ve plazalar Ankara'nın altyapısını oluşturacak!

Ünal Pala: "Çok fazla göç alıyoruz. Ankaralılar azınlık haline geldi. İnsanlar, geldikleri kentin kültürünü Ankara'ya taşıyor. Ankara'da yaşanıyorsa herkes Ankaralı kimliğini öne çıkarmalı." dedi...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Ankara-Sivas YHT Hattı'ndaki çalışmalar meclis gündeminde!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattı çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bereket Pala ve Burak Özden ortaklığında kuruldu. 

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde yeni trend: Seyirlik ofisler!

Gayrimenkul patronlarının yeni tercihi artan plaza ve rezidanslarla birlikte “seyirlik ofisler” oldu. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara'da konut satışları hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal, Ankara'daki konut sektörünü ve satışları değerlendirdi. Ünal, "Satışlar hızlanacak" diye konuştu.

Ankara'da konut satışları tavan yaptı!

Ankara'da konut satışları patladı. Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal, İstanbul’da hız kesen konut satışlarının Ankara’da ivmelenerek arttığına işaret etti.

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

Ankara, Anadolu’nun iş merkezi konumunda!

Ankara iş dünyasının gözde mekanı haline geldi. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bölgenin Anadolu’nun iş merkezi konumunda olduğunu belirtti.

Firmalar yeni nesil iş merkezlerine yöneldi!

OP Grup Başkanı Ünal Pala, firmaların yeni nesil ofis tercihlerini değerlendirdi. Pala, artık apartman dairesinden bozma, “2 oda 1 salon” ofislerin tercih edilmediğini açıkladı.

Yaşam sokağı konsepti Ankara’da çok sevildi!

Ankara, son yılların gözde mekanları “yaşam sokak”larına bu kez üst düzey bir sokak ekliyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, yaşam sokağı konseptinin Ankara’da da çok sevildiğini kaydetti.

Ünal Pala ankara konut projeleri Haberi

Ünal Pala ankara konut projeleri

Ankara'nın en yüksek iş merkezi olacak 150 metre yüksekliğindeki Regnum Sky Tovver İş ve Yaşam Merkezi projesini hayata geçiren Uzaltaş İnşaat'm Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankaralıların genelde yüksek katlara karşı uzak kaldığım ifade etti. Bu durumun ofis ya da konut olarak ayrılmadığım belirten Pala, "İnşaat sektöründe trend şuan yüksek katlı yapüar. Dünyanın modern şehirleri en yüksek kuleyi yapabümek için birbiriyle yarışıyor. Manzarayı seyretmeyi herkes ister ancak iş o manzaraya sahip olmaya gelince değişiyor. Özellikle konutlarda ilk etapta çok yüksek katlarda oturmak Ankaralı için ürkütücü geliyor. Ancak zamanla alışacaklarına ve keyif alacaklarına şüphe yok. Başkent'in ilk çevreci konut kulesi 32 katlı Paladyum Beytepe'nin satış aşamasında da karşı karşıya kaldığımız bu problemi biz çözdük. Umuyorum yüksek katlı bina inşa ederek...