03 / 08 / 2024

Ünen Turizm adres

Ünen Turizm adres

Ünen Turizm Limited Şirketi  Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Ünen tarafından kuruldu.

Gnnhealth Turizm Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gnnhealth Turizm Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Zafer Gönen ve Kamil Gönen ortaklığında kuruldu.

Gönenler Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Gönenler Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 285 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gönen ve Kamil Gönen ortaklığında kuruldu.

Ünen Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ünen Turizm Limited Şirketi  Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Ünen tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Gönen ve Salim Gönen ortaklığında kuruldu.

Taban Seire Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taban Seire Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Önen, Miralıakbar Zawareh Basmenj ve Morteza Moghbeli ortaklığıyla kuruldu.

Halati Konaklama Turizm İşletmeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halati Konaklama Turizm İşletmeleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Atilla Gönen ve Haluk Gönen ortaklığında kuruldu. 

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Ramparts Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramparts Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Bülent Gönenç tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Fatih, Muhsine Hatun Mahallesi, Sevgi Sokak'ta kuruldu.

Gönen Çayı ıslah çalışmaları başladı!

Gönen Çayı'nın ıslah için düğmeye basıldı. Çalışmalar DSİ ile ortak yürütülecek. Projenin ihalesi de yapıldı. Gönen'deki turizm potansiyelini de artıracak bir çalışma olduğu ifade edildi.

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Temizyapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temizyapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulmecit Önen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

GSG Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GSG Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Gönen, İbrahim Sungur, Dikran Gülmezgil tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu.

Ünen Turizm adres Haberi

Ünen Turizm adres

Ünen Turizm Limited Şirketi  Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Ünen tarafından kuruldu.

Ünen Turizm Limited Şirketi konusu:

1-TURİZM SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLER ARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya...