18 / 05 / 2024

Unıcera Fuar tarihleri

Unıcera Fuar tarihleri

Seranit Grup, UNICERA Fuarı ’nda yeni ürün koleksiyonları ile mimarlık camiası ve yapı sektörü profesyonellerine unutulmaz bir deneyim yaşattı. Fuar, İstanbul – 24 – 28 Şubat tarihleri arasında.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

Kanal İstanbul'un yeni ihale tarihleri açıklandı!

TOKİ, Kanal İstanbul’un çevresinde hayata geçirilecek Yenişehir kapsamında Arnavutköy’de inşa edilecek konutlar için etap etap ihale gerçekleştirecek.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı"nda bir araya gelecek.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalarından yoğun ilgi!

Batı Afrika ülkelerinin Nijerya'da düzenlediği 5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi. Fuara, inşaat ve yapı sektöründen 50'nin üzerinde firma katıldı.

Tanyer Yapı'ya İzmir Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

İzmir'de düzenlenen İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapıları açtı. Fuara, katılan Tanyer Yapı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ilgisi yoğun!

Yerli ve yabancı firmaların katılımıyla açılan Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne Körfez'den yoğun ilgi geldi..

Unıcera Fuar tarihleri Haberi

Unıcera Fuar tarihleri

24 Şubat 2015 / İstanbul – 24 – 28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve alanında dünyanın ikinci büyük fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA), Seranit Grup zengin ve şık ürün portföyü ile mimarlık camiası ve yapı sektörü profesyonellerinin ilgi odağı oldu.



“Hisset” konsepti ile ziyaretçilerinin 5 duyularına özel bir deneyim yaşatmayı amaçlayan Seranit Grup, 1100 m²’lik standında Seranit Porselen, Serra Seramik, Seranit Yapı Gereçleri ve Vanucci markalarına ait en yeni koleksiyon ve ürünlerini sergiledi.



Seranit Grup standının en çarpıcı koleksiyonlarından biri “Geleceğin Taşları” koleksiyonuydu. Paris’te, biri Türk diğeri Hollandalı iki genç sanatçı tarafından hazırlanan koleksiyon Türkiye'de elde edilen, dijital olarak zenginleştirilmiş 10+1 adet taş ve mermerden oluşuyor. Koleksiyon, 16. yüzyılda yaşamış ünlü Türk mimar Mimar...