02 / 05 / 2024

uniq istanbul Black Box nerede

uniq istanbul Black Box nerede

Maslak'ta konumlanan UNIQ Istanbul kompleksi içerisinde yer alan Black Box İstanbul'a metro, otobüs ve minibüs hatları ile ulaşım mümkün. Black Box İstanbul, bu yılın Haziran ayında açılacak

Uniq İstanbul toplam 100 milyon Euro'ya hayata geçirildi!

İstanbul Ayazağa'da bir Kültür Sanat Merkezi yapmamış, TürkMall 100 milyon euro harcayıp.. Tüm ailenin tüm gününü geçireceği bir Kültür Sanat Cenneti yaratmış.. Yemyeşil bir cennet.. Orman içinde bir cennet..

BTA Uniq İstanbul'daki Foods in the Woods restoranını tanıttı!

Yedi ülkede 13 havalimanında ve 75 İDO noktasında faaliyet gösteren BTA şehir merkezine UNIQ İstanbul ile Maslak’tan girdi...

BTA Uniq İstanbul'a Foods in the Woods ile girdi!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, rotayı havalimanları ve denizyollarından şehir merkezine kırdı. Marka bu yöndeki ilk adımını, Turkmall yatırımyla Maslak'ta hayata geçen UNIQ İstanbul'da attı..

BTA Uniq İstanbul'da yiyecek-içeçek hizmeti verecek!

Kimse sahip olduğu ve iyi giden işini bırakmak istemez. TAV da Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını devam ettirmeyi çok istemişti. Ancak gel gör ki, yeni havalimanı için yapılan ihalede umduğunu bulamamıştı..

Maslak Uniq İstanbul açıldı!

İstanbul'un yeni nesil kültür-sanat, eğlence ve yaşam merkezi Uniq İstanbul, önceki akşam açıldı. Turkmall'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen Uniq İstanbul'un açılışına iş, sanat ve eğlence dünyasından pek çok ismi katıldı.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

100 milyon Euro'luk Unıq İstanbul açıldı!

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi, UNIQ İstanbul açıldı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği bir mekan sunuyor.

Uniq İstanbul günde 30 bin kişiye hizmet verecek!

Turkmall şirketinin yatırımı ile İstanbul Maslak'ta hayata geçen Uniq İstanbul, kültür-sanat, eğlence ve iş dünyasını, doğa ile iç içe, ayrıcalıklı bir ortamda bir araya getirmeyi hedefliyor.

Ayazağa Uniq İstanbul Kültür ve Sanat Merkezi!

Ayazağa Uniq İstanbul Kültür ve Sanat Merkezi, 150 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. Proje içerisinde çeşitli sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Uniq İstanbul Maslak!

Uniq İstanbul Maslak projesi açıldı. Proje için her 15 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi kalkıyor. Proje 100 milyon Euro yatırım bedeline sahip.

Uniq İstanbul adres!

Uniq İstanbul 100 milyon Euro yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Çeşitli aktivite alanlarına yer verilen projede Uniq Ofis de bulunuyor. İşte Uniq İstanbul adres bilgileri...

Uniq İstanbul nerede?

Turkmall tarafından hayata geçirilen UNIQ İstanbul açıldı. 100 milyon Euro yatırım bedeli ile yükselen proje 62 dönüm arazi üzerinde hayata geçirildi. Peki Uniq İstanbul nerede?

Uniq İstanbul açıldı!

Turkmall'un yatırım ile Maslak'ta hayata geçen, UNIQ İstanbul, kültür sanat ve iş dünyasını, doğa ile iç içe ayrıcalıklı bir ortamda bir araya getiriyor. Turhmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu açılış toplantısına katıldı.

uniq istanbul Black Box nerede Haberi

uniq istanbul Black Box nerede

Haziran'da açılacak olan Black Box İstanbul, Maslak'ta konumlanan UNIQ Istanbul kompleksi içerisinde yer alıyor.  D100, TEM, Büyükdere Caddesi ve Kağıthane - Cendere Yolu olmak üzere toplam dört güzergahtan ulaşım sağlanan Black Box İstanbul güzergahında metro, otobüs ve minibüs hatları bulunuyor. 


Black Box İstanbul'a metro hattıyla nasıl gidilir?

M2 Yenikapı – Hacıosman hattı - ITÜ Ayazağa Durağı ‘Plazalar’ çıkışından belirli aralıklara yapılacak olan ring seferlerle Black Box Istanbul’a ulaşabilirsiniz. Yürüyerek de bu mesafe sadece 10 dakikalık uzaklıkta.


Black Box İstanbul'a otobüs hattıyla nasıl gidilir?

IETT’nin aşağıdaki hatlı otobüslerinin Tuğla Fabrikası Durağı’nda inerek Black Box Istanbul’a ulaşabilirsiniz.

41AT – Ayazağaköyü – Davutpaşa Yıldız Teknik Üniversitesi hattı

41C – Ayazağaköyü – Sarıyer hattı

41E – Ayazağaköyü – Kabataş hattı

41M – Ayazağaköyü – Mecidiyeköy hattı

48L – Göktürk Köyü – 4....