26 / 07 / 2024

Uniq İstanbul lansman

Uniq İstanbul lansman

Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ve UNIQ İstanbul projesinin mimarı Ertun Hızıroğlu’nun katılımı ile 12 Aralık Cuma günü düzenlenecek toplantı saat 09:30'da başlayacak.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

Akros İstanbul lansman fiyatları!

Akros İstanbul lansman fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor...

ULI Türkiye sahaya indi!

ULI Türkiye’nin, düzenlediği “Sahaya İniyoruz” gezilerinin dördüncüsü gerçekleştirildi. ULI Türkiye Başkanı Ayşe Hasol Erktin, İstanbul’da, artı değer olarak kabul gören projeleri gayrimenkul sektörünün liderleriyle gezdiklerini; Uniq İstanbul’un ardından yeni gezilerin de sırada olduğunu söyledi.

3. İstanbul projesi görücüye çıkıyor!

Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü gibi bölgesinin kaderini değiştirecek proje 3. İSTANBUL, düzenlenecek basın toplantısı ile lansmana çıkacak. 3. İSTANBUL Lansmanı 15 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Motto İstanbul'da satışlar başladı!

İstanbul’un hızlı gelişen bölgesi Güneşli’de hayata geçirilen Motto İstanbul, lansman öncesi indirim fırsatlarıyla yatırımcılarını bekliyor.

DKY Ada lansman öncesi fiyatları!

DKY Ada lansman öncesi fiyatları 2+1 dairelerde 334 bin liradan başlıyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal Esentepe'de yükselen projede 740 adet konut bulunuyor.

Karat 34 lansman fiyatları!

Karat 34 lansman fiyatları 229 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İstanbul Yenibosna'da yükselen Karat 34 projesinde dairelerin Temmuz 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor...

Bodur İnşaat Daire Kartal’da lansman öncesi cazip fırsatlar!

Bodur Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ projesinde, lansman öncesi vade farksız ödeme seçenekleri ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Uniq İstanbul lansman Haberi

Uniq İstanbul lansman

Turkmall’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul açılıyor. UNIQ İstanbul, alışılmışın ötesinde bir kültür, sanat, eğlence ve iş anlayışını, doğanın kalbinde,

tarihsel değerlerle bezeli, ayrıcalıklı bir ortamda sunarak kente yeni bir soluk getiriyor. Hayata dair tüm renkleri Maslak’a taşıyan bu projeyi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ve UNIQ İstanbul projesinin mimarı Ertun Hızıroğlu’nun katılımı ile 12 Aralık Cuma günü düzenlenecek toplantı saat 09:30'da...