05 / 05 / 2024

UNİVA Düzce aylık taksitle fiyatı

UNİVA Düzce aylık taksitle fiyatı

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Konut satışları aylık yüzde 12,2 arttı: Yüksek fiyatlara rağmen satışlar neden artıyor?

Konut satışları Mart'ta yıllık yüzde 0,1 düşerken aylık yüzde 12,2 yükseldi. Peki yüksek fiyatlara rağmen satışlar neden artıyor?

İzmir’deki kiralık ofis görenleri hayrete düşürdü! Aylık kira bedeli 400 bin TL!

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarından iş yerleri de etkilendi. İzmir'de bir ofisin aylık kirasının 400 bin TL olması görenleri hayrete düşürdü.

Aylık 3 bin 336 TL ödeme yapılıyor!

Devlet dar gelirlilere ve yoksullara sosyal yardım ödüyor. Aylık ödeme 3 bin 336 TL'dir. Bakanlık 50'den fazla program yürütmektedir. Devlet nakdi yardımları kalemlerine göre aşağıdaki gibidir...

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yıkım başladı!

Düzce’de yıllardır atıl vaziyette bekleyen SSK Hastanesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 3 kepçe ve 6 işçinin çalıştığı binanın 3 ay içerisinde yıkım işleminin bitirilecek teslim edilmesi planlanıyor. 

Düzce’de Aralık ayında 848 konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü 2018 yılı Aralık ayı konut Satış İstatistiklerine göre, Düzce’de Aralık ayında 848 konut satışı gerçekleşti.   

Düzce'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Düzce İli, Merkez Şerefiye mahallesinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 544 bin 939 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk satış günü 4 Aralık 2018 olarak belirlendi. 

Düzce Darıcı Sosyal Tesisleri 11 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Düzce Darıcı Sosyal Tesisleri 11 Ekim'de ihaleye çıkıyor, ihale Düzce Belediyesi encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Düzce Dokuzdeğirmen köyü taşınıyor!

Türkiye'nin en büyük su temini çalışması olan Büyük Melen Projesi için Düzce'deki 150 yıllık Dokuzdeğirmen köyünde istimlak çalışmaları tamamlandı.

UNİVA Düzce aylık taksitle fiyatı Haberi

UNİVA Düzce aylık taksitle fiyatı

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Erkanlı Holding imzası taşıyan 115 bin metrekare büyüklüğe sahip Sakarya, Kocaeli ve Düzce’deki Univa Öğrenci Evleri projelerinin toplam maliyeti 700 milyon Türk Lirası'nı aşıyor. Söz konusu öğrenci evi projesi Univa Düzce için 31 Mart 2022 tarihine kadar kampanya imkanı sunuluyor.

Erkanlı Holding, Univa Düzce Kampüsü’ne yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için 48 ay vade ile ayda 3.800 Türk Lirası taksitle öğrenci evi sahibi olabilme imkanı verildiğini açıkladı. Ayrıca son yılın taksitlerini öğrenci evinin kirası ile karşılanacak.

30 bin öğrenci sayısı ile hızla büyüyen Düzce Üniversitesi’ne 5 dk. yürüme
mesafesinde yer alan Univa Düzce, beş senede minimum yüzde 8 kira getirisi ve sekiz...