03 / 05 / 2024

Univa Kocaeli fiyatlar

Univa Kocaeli fiyatlar

Univa Kocaeli telefon numarası haberimizde yer alıyor. ''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan projede satışlar devam ediyor. 

Kocaeli ve bir şehirde daha 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! İşte Milli Emlak satış ilanları! 

Kocaeli ve Çorum'da yer alan 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Tekirdağ ve Kocaeli'de 42 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış: KDV'den muaf arsa, arazi ve iş yerleri!

Kocaeli Milli Emlak ve Tekirdağ Milli Emlak, 42 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Tekirdağ ve Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kocaeli'de 24 ay vadeyle arsa ve arazi satıyor! 39 gayrimenkul için geri sayım başladı! Arsa alacaklara müjde!

TOKİ Kocaeli'de 39 adet arsa ve araziyi 24 ay vadeyle satıyor. Peki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Kocaeli'de 22 adet iş yeri ve 2 adet arsa satılıyor! 2 yıl taksit imkanı! 

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ili, Başiskele, Gölcük, ve Kartepe ilçelerinde yer alan 24 adet gayrimenkulü KDV'den muaf ve 2 yıl taksit imkanıyla satıyor. Peki Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 projesinde 608 bin TL’den başlayan fiyatlar!

TOKİ Kandıra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 sosyal konut projesi...

Univa Kocaeli fiyatlar Haberi

Univa Kocaeli fiyatlar

Univa Kocaeli projesi Kocaeli Üniversitesi'nin hemen karşısında yer alıyor. 6 bin 500 metrekarelik dev kampüse sahip proje 786 yatak kapasitesine sahip. 

Yatırımcısına en az yüzde 65 değer kazandıran Univa Kocaeli projesinde 5 yıl kira garantisi sunuluyor. Daire fiyatlarının 175 bin TL'den başladığı proje ''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılıyor.

Univa Kocaeli projesinde müzik ve sanat odası, basketbol sahası, dinlenme alanları, peyzaj oturma alanları, lobi lounge alanı, yemekhane/cafe, fitness center, etüd odası, kütüphane, kırtasiye, çamaşırhane, kuaför bulunuyor. 


İSTANBUL Satış Ofisi 

Büyükdere Cad. No: 100 - 102 Maya Akar Center Kat:18 Esentepe 


KOCAELİ Satış Ofisi 

Kabaoğlu Mahallesi, Umuttepe Cami yani Pk 41000 İzmit 


Univa Kocaeli telefon: 444 92 17
Web: