05 / 05 / 2024

Universal Profesyonel şirketi Şişli

Universal Profesyonel şirketi Şişli

Universal Profesyonel Yönetim Ticaret Limited Şirketi Feyza Yıldızyurtal ve Feride Hilal İmal ortaklığıyla Haziran'da Şişli 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Enes Özperk tarafından kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta Eshagh Asgharı tarafından kuruldu.

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   120 bin TL sermaye bedeli ile Abdelghanı Dahmoun ve Merıem Kebaılı  tarafından kuruldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

Irak'ta Türk şirketin inşa ettiği hastane hizmete açıldı!

Irak'ın Zikar (Nasıriye) vilayetinde Türk Universal Acarsan Şirketi tarafından inşa edilen hastane hizmete açıldı...

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Şimşek Esemenli tarafından kuruldu.

Tema Profesyonel Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Profesyonel Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Öztopaloğlu tarafından kuruldu.

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan ve Fehmiye Yavuz ortaklığında kuruldu.

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan, Burak Doğusoy ve Efe Yasin Aydemir ortaklığında kuruldu.

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Fatih Gültekin tarafından kuruldu.

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Eş tarafından kuruldu.

Universal Profesyonel şirketi Şişli Haberi

Universal Profesyonel şirketi Şişli

Feride Hilal İMAL ve Feyza Yıldız YURTAL ortaklığında  kurulan UNIVERSAL PROFESYONEL YÖNETİM, Hukukçular, mali analistler, yönetim bilişim sistemleri uzmanlarından oluşan bir yönetim kurulu tarafından yönetilmektedir. Merkez ofisi ŞİŞLİ’de bulunmaktadır. Hedeflerini , kat malikleri için yüksek proje değeri, sakinler için ayrıcalıklı bir yaşam anlayışı ile oluşturan Universal Profesyonel Yönetim, yaşam alanlarına değer katmak için Sistemli, teknoloji destekli, şeffaf, pratik ve kaliteli bir çalışma şekli seçmiştir. 

Hukuk temeli ile toplu yaşamın yasal yükümlülüklerini yerine getirir, teknolojik yenilikleri takip ederek şeffaf yönetim tarzı ile denetim mekanizmasını güçlendirir. “Yönetim işi ekip işidir.” inancıyla Toplu yaşamın yükümlülüklerini sizin için kaliteli vakte dönüştüren profesyonellerle çalışır.

Universal Profesyonel Yönetim’in özyetkinlik alanı “yönetim”dir. Önceliği, normatif, şeffaf, kalıcı, akılcı ve çoğulcu bir yönetim anlayışıdır. Toplu yaşamın asli yükümlülüklerini eksiksiz yerine...