28 / 05 / 2024

üniversite ödenek 2020

üniversite ödenek 2020

Yükseköğretim kurumlarına 2021 yılı için verilmesi öngörülen bütçe ödeneği 45,3 milyar lira oldu. En fazla ödeneğin 1 milyar 486,5 milyon lirayla Ankara Üniversitesine ayrılması planlandı.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2020'de!

Bakanlık 2020’de havayolu, demiryolu ve suyolu altyapı yatırımları için 8.4 milyar TL ödenek ayırdı. Altyapı projelerinde aslan pay ise, “demiryolu” projelerine verilecek...

Rize-Artvin Havaalanı 2020'de tamamlanacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Rize-Artvin Havaalanı'nın ödenek sıkıntısı olmadığını ve 2020 sonunda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Üniversite öğrencileri VİKO endüstriyel tesislerini gezdi!

Akademik bilgi birikimini katma değere dönüştürmenin bir yolu da üniversite ve sanayi arasında oluşturulacak iş birliklerinden geçiyor. Viko, öğrencilerin kariyer yolculuğuna da ışık tutuyor.

Bakırköy Town Center AVM üniversite oluyor!

Bakırköy bölgesindeki yoğun rekabetin arasında kalan Town Center, şimdi üniversite oluyor. Kemerburgaz Üniversitesi'nin kiraladığı Town Center 35 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip, AVM'de şu anda 3 mağazada kiracı bulunuyor...

Ordu-Giresun Havalimanı'na ek ödenek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, mart ayında açılması planlanan Ordu-Giresun Havalimanı Projesi için 50 milyon liralık ek ödenek talimatı verdiğini bildirdi.

Ordu-Giresun Havalimanı için 50 milyon liralık ek ödenek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, mart ayında açılması planlanan Ordu-Giresun Havalimanı Projesi için 50 milyon liralık ek ödenek talimatı verdiğini bildirdi.

Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı.

Selzedelere 5 milyon liralık ödenek ayrıldı!

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Ekim ayında meydana gelen sel felaketinde zarar gören üretici, esnaf ve vatandaşa ödenmek amacıyla 5 milyon liralık ödenek ayrıldığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Boğaziçi enerjiyi rüzgardan sağlayan ilk üniversite!

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde 2014 yılı sonunda kurulan rüzgar türbini elektrik üretmeye başladı. Boğaziçi böylece yenilenebilir rüzgar kaynağından enerjisini sağlayan dünyadaki ilk üniversite kampüsü oldu.

Ortak Atıksu Arıtma Tesisi için 895 Bin TL ödenek müjdesi!

T. Ziyaeddin Akbulut "Veliköy, Kapaklı, Velimeşe ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgelerinin kredilendirilen Ortak Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için 2014 yılında gönderilen ödeneğe ek olarak 895 Bin TL daha ödenek aktarıldı" dedi

Cengiz Ergün'den Gölmarmara’ya Üniversite ve MABEM Önerisi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara ziyaretinde ilçeye üniversite ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi) kazandırılması konularını gündeme getirdi.

Turhan Mildon Üniversite Camii açıldı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Turhan Mildon Üniversite Camii açıldı. İşadamı Mert Mildon tarafından ÇOMÜ Terzioğlu Kampusu’ndaki Öğrenci Sosyal Merkezi arkasına yaptırılan cami ibadete açıldı.

üniversite ödenek 2020 Haberi

üniversite ödenek 2020

Yükseköğretim kurumlarına 2021 yılı için verilmesi öngörülen bütçe ödeneği 45,3 milyar lira oldu. En fazla ödeneğin 1 milyar 486,5 milyon lirayla Ankara Üniversitesine ayrılması planlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 2021-2023 yıllarını kapsayan Orta Vadeli Mali Plan'dan AA muhabirinin derlediği verilere göre, ülkedeki 127 üniversite için 45 milyar 272 milyon 489 bin lira ödenek ayrıldı.

Ankara Üniversitesi, 2021 yılı için öngörülen 1 milyar 486 milyon 542 bin liralık bütçe ödeneğiyle, İletişim Başkanlığı (422 milyon 754 bin lira), Avrupa Birliği Başkanlığı (787 milyon 432 bin lira), Türkiye İstatistik Kurumu (500 milyon 954 bin lira), Yargıtay (1 milyar 446,4 milyon lira), Danıştay (235 milyon 675 bin lira) ve Sayıştay (441 milyon 550 bin lira) gibi kurumları geride bıraktı.

İkinci sırada İstanbul Üniversitesi var

İstanbul...