02 / 05 / 2024

Unkapanı Altgeçit Köprüsü bakım çalışmaları

Unkapanı Altgeçit Köprüsü bakım çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Fatih-Unkapanı Altgeçit Köprüsü'ndeki onarım çalışmalarına başladı. 23.30 ile 05.30 arasında, araçların çarpması sonucu köprünün hasar gören giriş ve çıkış kısımlarını çelik kolon ve kirişlerle güçlendirecek.

Unkapanı Altgeçit Köprüsü güçlendirme çalışması başlıyor!

Fatih-Unkapanı Altgeçit Köprüsü’nde araçların çarpması neticesi meydana gelen hasarın, herhangi bir tehlike oluşturmaması için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan takviye projesi tamamlandı, uygulama çalışması başlıyor.

1933 yılında Unkapanı Köprüsü 150 bin liraya tamir edilmiş!

1933 yılında Unkapanı Köprüsü'nün tamiri için 150 bin liraya ihtiyaç varmış. Bu tamir için bütçeden 150 bin lira ayrılmış.

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü geliyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'na yapılan ve yeni bir bağlantı noktası olan Hurdacılar Sitesi 'U' dönüş üst geçit köprüsü hızla ilerliyor.

Gümüşhane Harşit Köprüsü restore ediliyor!

Gümüşhane Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Torul ilçesinin her iki yakasını birbirine bağlayan tarihi Harşit Köprüsü'nde restorasyon çalışmalarının başladığını söyledi.

Mimar Sinan Üst Geçit Köprüsü'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yeni Cuma Camii’nin siluetini bozduğu gerekçesiyle bir bölümünün yıkımına başlanan Mimar Sinan Üst Geçit Köprüsü’nde çalışmalar sürüyor.

Bingöl'deki Çapakçur Köprüsü çalışmaları aksayacak!

Çapakçur Köprüsü ile ilgili çalışmalar hakkında iletişime geçtiğimiz Ziver İnşaat yetkilileri, İhale keşfine 2 bin 500 ton demir, Elazığ yolundaki alt geçit çalışmalarında yapılan petrol ve içmesuyu deplase çalışmalarının ihale keşfine koyulmadığını söyle

Unkapanı Altgeçit Köprüsü bakım çalışmaları Haberi

Unkapanı Altgeçit Köprüsü bakım çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Fatih-Unkapanı Altgeçit Köprüsü'nde güçlendirme çalışmasına başladı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Fatih-Unkapanı Altgeçit Köprüsü'ndeki onarım çalışmalarına başladı. 


Ekipler, saat 23.30 ile 05.30 arasında, araçların çarpması sonucu köprünün hasar gören giriş ve çıkış kısımlarını çelik kolon ve kirişlerle güçlendirecek. Onarım çalışmalarının yapıldığı saatlerde de, Fatih-Unkapanı Altgeçit Köprüsü araç trafiğine kapalı olacak....