03 / 05 / 2024

unkapanı değirmeni kongre merkezi

unkapanı değirmeni kongre merkezi

İstanbul Ticaret Borsası'nda seçimleri kazanan Ç. Ali Kopuz başkanlığındaki yeni yönetim, sahibi olduğu tarihi Unkapanı Değirmeni'ni kongre merkezine dönüştürmek için çalışma başlattı...

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Sağlık ve kongre turizmine ‘deprem’ darbesi! İstanbul otellerinde doluluk oranları yüzde 30 geriledi!

Kahramanmaraş deprem felaketlerinin ardından ülke genelinde yaşanan deprem korkusu turizm sektörünü de olumsuz etkiliyor. Özellikle sağlık ve kongre turizminde başı çeken İstanbul otellerinde doluluk oranları geçen yıllara göre önemli oranda azaldı.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Dünya'nın ilk Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara'da!

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...

Yeldeğirmeni Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeldeğirmeni Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Cenk Biber tarafından kuruldu.

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Dayan tarafından kuruldu.

Kripto paraların nabzı İstanbul’da atacak!

Son zamanların en gözde yatırım araçlarından biri olan kripto paralar ilk defa geniş katılımlı bir zirveyle geniş çaplı değerlendirilecek. 26-27 Ekim'de İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kripto Para Zirvesi ile kripto para borsaları, coin ve altcoinlerin temsilcileri bir araya gelecek.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ünlü emlakçı Jenna Ryan'ın baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.

Washington Kongre Merkezi hastane oluyor!

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), başkent Washington DC'de yer alan Washington Kongre Merkezi'ni hastaneye çeviriyor.

Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2020’de 100 bin kişiyi ağırlayacak!

Belek’te Cornelia Oteller grubu tarafından yapılan Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2019 Ekim ayında açıldı. Nest Kongre ve Fuar Merkezi 30 oteli doldurabilecek toplantı kapasitesiyle bölgedeki otellerin de doluluğuna olumlu etki yaratacak.

2020'de 38 yeni millet bahçesi açılacak!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 38 ilde daha millet bahçelerini vatandaşların hizmetine sunacaklarını açıkladı. 

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

unkapanı değirmeni kongre merkezi Haberi

unkapanı değirmeni kongre merkezi


Geçmişte "kapalı kutu" olarak adlandırılan İstanbul Ticaret Borsası'nda seçimleri kazanan Ç. Ali Kopuz başkanlığındaki yeni yönetim, sahibi olduğu tarihi Unkapanı Değirmeni'ni kongre merkezine dönüştürmek için çalışma başlattı.


Nejat Ekrem Basmacı'nın 52 yıl süreyle başkanlık yaptığı dönemde "kapalı kutu" eleştirilerine maruz kalan İstanbul Ticaret Borsası'nı 4 yıl boyunca yönetecek olan Ç. Ali Kopuz ve ekibi, yeni dönem projelerini hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladı. Yeni yönetim, bir yandan üyeleriyle kopuk olan iletişimini sağlamak üzere e-mail, telefon ve faks numaraları toplamaya başlarken, diğer yandan Borsa'ya ait tarihi Unkapanı Değirmeni'ni aslına uygun şekilde kongre merkezine dönüştürmeye hazırlanıyor. Yeni yönetim tarafından, yaklaşık 6 bin üyeli İSTİB'in bu dönemde tamamen dışarıya açılması ve üyelere daha iyi hizmet verilmesi için yeni çalışmalara imza atılması planlanıyor.


İlk röportajını DÜNYA'ya...