02 / 05 / 2024

ünlülerin evlerinden görünen manzaralar

ünlülerin evlerinden görünen manzaralar

Sanat ve televizyon dünyasının ünlülerinin sabah uyanır uyanmaz yaşadıkları kentin hangi köşesini seyrettiklerini biliyor musunuz? İşte ünlülerimizin evlerinden görünen o muhteşem manzaralar...

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili çarpıcı bir analiz geldi. Ünlü analist Haluk Özdil gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyerek o rakamı telaffuz etti...

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira? Ayrıntılar gelmeye başladı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla gözler yeni asgari ücrete çevrildi. 2024 asgari ücretin ne kadar olacağı sorusu gündemden düşmüyor. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira?

Son halka arz çılgınlığı: Ebebek hisseye yatırım artıyor!

O hisse senedi borsada büyük bir ilgi görmekte ve yatırımcılara önemli kazançlar sağlamakta. Her 20 kişiden biri bu hisseye yatırım yapmayı tercih ediyor. Borsa tarihinde bu kadar büyük bir çılgınlık görülmemişti. Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmamak için hızla bu hisseyi portföylerine ekliyorlar.

Naci Görür'den son depremlerle ilgili flaş açıklama!

Türkiye'nin sıkça depremlerle sarsılan coğrafyasında, son günlerde meydana gelen peş peşe depremler uzmanları endişelendiriyor. Ünlü deprem uzmanı Naci Görür, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. 

Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

Ekonomist Mert Başaran'dan yatırımcıları yakından ilgilendirecek kritik bir açıklama geldi. Şuan fiyatı bedava gibi görünen yatırım aracının ilerleyen zamanlarda 30 TL olacağını söyledi. Ne altın ne de dolar, alan köşeyi dönecek...

Naci Görür bir ili çok acil uyardı! 7.2'lik deprem meydana gelebilir!

Prof. Dr. Naci Görür, ünlü bir jeolog olarak, dikkat edilmesi gereken bir deprem riskinin özellikle bir ilin doğu kısmında olduğunu vurgulayarak uyarılarda bulundu. Başka bir ilde ise 7.2 üzeri deprem olabilir... İşte ayrıntılar...

Naci Görür’den bölgedeki başlayan inşaatlar için uyarı! Sakın beton dökmeyin!

Büyük deprem felaketinin olacağı konusunda daha önce peş peşe uyarılarda bulunan ünlü jeolog Prof. Dr. Naci Görür, bu kez de deprem bölgesinde başlatılan inşaat çalışmaları için hayati bir uyarıda bulundu: Sakın beton dökmeyin!

Altın Kahini İslam Memiş elinde altın olanları uyardı! Bu rakamlar takip edilecek! Ekranda görünen rakamlara inanmayın!

Altın Kahini İslam Memiş elinde altın olan yatırımcıları ''ekranda görünen rakamlara inanmayın'' diyerek uyardı. Altın fiyatlarında bu rakamlar takip edilecek!

Kahramanmaraş depremi için seneler önce uyaran Prof. Naci Görür'den yürek hoplatan açıklama! Risk en çok oralarda arttı!

Yıllar önce Kahramanmaraş'ı vuran depremle ilgili uyarıda bulunan Ünlü Jeolog Prof. Dr. Naci Görür, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Naci Görür, Kahramanmaraş'tan yıllar önce söz edildiğini vurgulayarak, şu anda tehlike altında olan bölgeyi de anlattı.

Gram altın tekrar gaza bastı! Yeni rekor göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Yer yerinden oynayacak

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta rekordan dönen gram altın tekrar gaza bastı! Yeni rekor göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Yer yerinden oynayacak!

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için son kez uyardı! Bu rakam görülecek! Dolar borcu olanlar dizini dövecek

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için son kez uyardı. Bu rakam görülecek! Dolar borcu olanlar dizini dövecek. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu...

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

ünlülerin evlerinden görünen manzaralar Haberi

ünlülerin evlerinden görünen manzaralar

- Bu ünlü popçu Murat Boz'un evinden İstanbul manzarası.



Birkaç ay önce Boz'un yanına taşınan sevgilisi Aslı Enver için evini yenilettiği haberleri basına yansımıştı.


- Ece Sükan'ın manzarası böyle. Sık sık seyahat eden ve dünyayı gezen Sükan, İstanbul'a döndüğünde bu nefis manzaranın keyfini çıkarıyor.



- Bu ünlü oyuncu da zaman zaman yaşadığı evin manzarasını Instagram'dan paylaşıyor. Burası Neslihan Atagül ile bir süre önce evlendiği Kadir Doğulu'nun evi.




-  Burası da Hande Subaşı'nın evi. Genç oyuncu zaman zaman evinden manzaralar paylaşıyor Instagram sayfasında.



- Bu da Şahnaz Çakıralp'in evinden görünen manzara. Güzel oyuncu sık sık Instagram sayfasından bu manzaranın fotoğraflarını paylaşıyor.