30 / 04 / 2024

Ünsal Ereke

Ünsal Ereke

TÜİK'in haziran ayı verileri, Türkiye'de nisanda yüzde 42'ye ulaşan konut satışındaki artışın yüzde 19.1 'e gerilediğini ortaya koydu. Haziranda 110 bin konut satılırken, yabancılar 2.256 adetle tarihi rekoru kırdı.

İstanbul'daki otellerin oda fiyatları geriledi!

STR Global’in raporuna göre İstanbul’da mayıs sonu itibarıyla otel dolulukları geçen yıla göre yüzde 75.3 arttı. Ancak en yüksek doluluğa sahip oteller bile yüzde 10’a kadar fiyat indirdi.

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ünsal tarafından kuruldu.

Ünsal Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ünsal Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy'de Efe Ünsal tarafından kuruldu.

Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31777 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Ulu, Ebubekir Üçeş, Halil İbrahim Yılmaz, Neşet Karahan ve Ünsal Koçak tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir'den kira gelirlerine sıkı takip!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal yaptığı açıklamada, yıllara göre yapılan analizler sonucunda tahakkuk eden kira gelirlerinin ancak yüzde 40’lar seviyesinde tahsil edildiğini tespit ettiklerini dile getirdi.

Ünsal Ereke Haberi

Ünsal Ereke

Konut satışlarında her yıl yaz aylarında meydana gelen 'olağan durgunluğa' bu yıl seçimlerin ardından hükümetin kurulamaması da eklenince konutta iç piyasaya yönelik satışlardaki artış hızı yavaşladı. Türkiye genelinde haziran ayında bir önceki yılın aynı dönemine t göre yüzde " 19.1 artışla 110 bin 657 konut satıldı. Nisanda yüzde 42.7'ye ulaşan artış hızı mayıstaki gerilemesini haziranda da sürdürdü. 



Beklentilerin altında kalan yerli satışına karşılık yabancıya konut satışı ise aylık bazda tarihi rekorunu kırdı. Yabancılara geçen yıla göre yüzde 32.4 artışla sadece bir ayda 2256 konut satışı yapıldı. İlk 6 ayda geçen yıla göre yüzde 21 artışla 635 bin 80 konut satıldı. 

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) haziran ayma ilişkin konut satış istatistiklerine göre İstanbul 21 bin 612 konut satışı ile en yüksek paya...