14 / 05 / 2024

Ünsal Ersözlü köşe yazıları

Ünsal Ersözlü köşe yazıları

Ünal Ersözlü, İzmir'in kent merkezi Bayraklı'da hayata geçirilen Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projeleri için "Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak" dedi. Ünal Ersözlü İzmir'in bu projelerle yeniden şekillendiğini söylüyor.

Boyu uzamayan evlatları için evi küçük eşyalarla dekore ettiler!

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı sebebiyle boyu kısa kalan 32 yaşındaki kızları Şeyma Esra Telli için evin dört bir yanını küçük eşyalarla yeniden dekore eden Hacer- Ergül Telli çifti, evlatlarının hayattan keyif alabilmesi için çaba gösteriyor...

Folkart Boyalık Çeşme villa fiyatları!

36 adet rezidans daireden meydana gelen Folkart Boyalık Çeşme projesi rezidans yaşamının ayrıcalığını Çeşme’de de yaşamak isteyenler için tasarlandı.  İşte Folkart Boyalık Çeşme villa fiyatları...

Folkart Boyalık Çeşme'de 334 bin 880 Euro'ya 1+1! Yeni Proje!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Boyalık Çeşme'de satışlar başladı. Toplam 36 adet rezidans daireden oluşan Folkart Boyalık Çeşme'de fiyatlar 334 bin 880 Euro'dan başlıyor.

Karabük'e yeni teknopark!

Karabük'e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Karabük'e yeni bir teknopark kazandırıyoruz, bunun için bakanlığın tüm desteğini aktaracağız." dedi.

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi kuruldu!

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmed Mohammed Albar ve A. Abduşşah M Albar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

HBS Mimarlık E Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HBS Mimarlık E Ticaret Anonim Şirketi 80 bin TL sermaye ile 23 Ekim 2017'de Neslihan Tanır tarafından kuruldu. 

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ahmet Rauf Saatçi, Metin Tarakcı, Emre Erol ve Zehra Özden Günerli ortaklığından kuruldu. 

Bayraktar Holding'in acı günü! Kerim Gökçe vefat etti!

Bayraktar Yatırım Holding'in İnsan Kaynakları Grup Başkanı Zeynep Gamze Türker'in babası Kerim Gökçe vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek...

Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor!

Oynadığı dizilerle büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor. Bahadır trafik sıkıntısı yaşamamak için Avrupa yakasına taşınma kararı aldı.

Gökçe Meriçten: Artık ofis verimliliği ön planda!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Volkan Akı, bugünkü yazısında Ferko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile yeni ofis anlayışı değerlendirildi. İşte o haber...

Konut satışındaki hızlı çıkış yıl sonunda çok büyük bir ivme kazanacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yanmaz TÜİK konut satış rakamları değerlendirdi. Yanmaz, " 2017’nin ilk 6 ayına baktığımızda yükseliş eğilimi gösteren rakamların, Temmuz Ayı’ndaki bu hızlı çıkışın ardından yıl sonunda çok büyük bir ivme kazanacağı kanaatindeyiz. " dedi.

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Otoparkı imar planı askıda!

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Açık Otoparkı'nın 7 bin 884 metrekare alanını kapsayan 1421 ada, 3 parsele ilişkin Ticaret Alanı amaçlı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı.

Ünsal Ersözlü köşe yazıları Haberi

Ünsal Ersözlü köşe yazıları

İzmirdeki Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projelerini değerlendiren Ünal Ersözlü'nün yazısı şöyle;


İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı, inşaat alanında biten, devam eden; bazıları bitmek üzere olan Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower gibi şık, nitelikli, kaliteli projelerle yeniden şekilleniyor. Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak gibi duruyor. New York'un ticari, kültürel, finansal merkezi konumundaki Manhattan; ünlü simge yapılar, müzeler, üniversiteler ve turistik mekanlar ile taçlanmış durumda. 

Şimdi Bayraklı da, yukarıdaki yeni yapı örneklerine, özellikle kültür endüstrisine hizmet edecek mekanlar yaratmayı ekleyerek, yoluna devam etmek zorunda. 


BAYRAKLI'YA DEĞER KATACAK 


Dün yine Bayraklı'yı yakından ilgilendiren, yeni bir projenin tanıtım toplantısını izledim. 

İzmir Limanı özelleştirilmesi sırasında Arkas liderliğinde oluşturulan konsorsiyumdan esinlenerek, bir grup İzmirli iş adamı, önceki yıl Mistral Yapı'yı kurmuştu. 


Mistral Yapı, İzmir'in lokasyonu, mimarisi, peyzajıyla...