14 / 05 / 2024

Ünsal Ersözlü sabah egeli

Ünsal Ersözlü sabah egeli

Ünal Ersözlü, İzmir'in kent merkezi Bayraklı'da hayata geçirilen Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projeleri için "Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak" dedi. Ünal Ersözlü İzmir'in bu projelerle yeniden şekillendiğini söylüyor.

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Ersözlü tarafından kuruldu.

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Ersözlü, Hasan İlkan Ersözlü ve Mustafa Ümit Ersözlü ortaklığında kuruldu.

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kazım Ersözlü tarafından kuruldu. 

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde son durum!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah bugünkü yazısında Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuarı Nisan 2017'de yapılacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Ünal Ersözlü Saya Grup'un danışman oldu!

Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi.

Erzurum Pasinler'e beş yıldızlı otel yaptırılacak!

Ünsal Sertoğlu başkanlığında toplanan Pasinler Belediyesi meclisinden ilçeye beş yıldızlı otel yaptırma kararı verildi. Halka açık yapılan meclis toplantısında Başkan Sertoğlu, meclis üyelerinin ve halkın görüş ve fikirlerini aldı.

Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı yarın başlıyor!

DİYARBAKIR Tüyap Diyarbakır Genel Müdürü İlhan Ersözlü kentin yarın 7'inci kez düzenlenecek Ortadoğu İnşaat ve Belediye İhtiyaçları fuarlarına ev sahipliği yapacağını belirtti..

Konya Endüstri Zirvesi Fuarı 30 Nisan'da!

TÜYAP Fuarcılık AŞ Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Konya Endüstri Zirvesi Fuarı'na 30 ülke ve 60 ilden, 60 bin ziyaretçi beklediklerini söyledi.

Kayseri Mobilya Fuarı yarın açılacak!

Kayseri Mobilya Fuarı'nın TÜYAP Anadolu Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Hilton Otel'de tertiplediği basın toplantısı ile 22-26 Nisan tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi'nde açık olacak fuar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

İnşaat fuarları konut almak isteyenler için büyük fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Konut almak isteyenler için fuarlar iyi fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "İnşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Ünsal Ersözlü sabah egeli Haberi

Ünsal Ersözlü sabah egeli

İzmirdeki Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projelerini değerlendiren Ünal Ersözlü'nün yazısı şöyle;


İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı, inşaat alanında biten, devam eden; bazıları bitmek üzere olan Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower gibi şık, nitelikli, kaliteli projelerle yeniden şekilleniyor. Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak gibi duruyor. New York'un ticari, kültürel, finansal merkezi konumundaki Manhattan; ünlü simge yapılar, müzeler, üniversiteler ve turistik mekanlar ile taçlanmış durumda. 

Şimdi Bayraklı da, yukarıdaki yeni yapı örneklerine, özellikle kültür endüstrisine hizmet edecek mekanlar yaratmayı ekleyerek, yoluna devam etmek zorunda. 


BAYRAKLI'YA DEĞER KATACAK 


Dün yine Bayraklı'yı yakından ilgilendiren, yeni bir projenin tanıtım toplantısını izledim. 

İzmir Limanı özelleştirilmesi sırasında Arkas liderliğinde oluşturulan konsorsiyumdan esinlenerek, bir grup İzmirli iş adamı, önceki yıl Mistral Yapı'yı kurmuştu. 


Mistral Yapı, İzmir'in lokasyonu, mimarisi, peyzajıyla...