02 / 05 / 2024

ünsal şınık yeni kongre otelleri

ünsal şınık yeni kongre otelleri

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi! 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi... 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın...İşte TOKİ Balıkesir 2023 projesi detayları...

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

TOKİ Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor... 

Merakla bekleniyordu! Xiaomi 13 Ultra'nın çıkış tarihi sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlede Çinli firma Türkiye'de de çok tutulan amiral gemisini yeni versiyonu Xiaomi 13 Ultra'yı tanıtmıştı. Şimdi ise Xiaomi 13 Ultra'nın çıkış tarihi sızdırıldı.

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor... Tarihi resmen açıklanan bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Yıldızlar İnşaat, Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

ünsal şınık yeni kongre otelleri Haberi

ünsal şınık yeni kongre otelleri

İstanbul’da kongre turizmine yönelik yeni yatırımlar da hızla sürüyor. Halen faaliyette olan altı otellerinde 2 bin 500 kişiye kadar organizasyon düzenleyebildiklerini anlatan Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, “Taksim’de yer alan beş yıldızlı otelimiz Elite World İstanbul’da toplam bin 200 kişi kapasiteli sekiz salon, yine Taksim’deki dört yıldızlı Elite World Prestige’de toplam 400 kişi kapasiteli dört salon, Florya’daki otelimiz Elite World Business’ta toplam 2 bin kişi kapasiteli 11 salon, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni otelimiz Elite World Europe’ta toplam 2 bin 500 kişi kapasiteli yedi salonumuz var” diyor.