21 / 07 / 2024

ünya Tasarruf Günü

ünya Tasarruf Günü

Tasarruf A.Ş. tarafından “Dünya Tasarruf Günü”nde gerçekleşen lansmanda, gelecek planları ve müşterilere sunulan, fark yaratan hizmetler sunuldu.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce açıkladı: ‘Askeri alanların imara açılması afet yönetiminde riski arttırdı!’

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezince düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47’nci Kolokyumu’nda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, “Askeri alanların imara açılması, afet yönetimi bakımından riskleri arttırdı ve şehirlerin planlanması bakımından büyük zaaflar yarattı” dedi.

Kom’dan Dünya Bikini Günü’ne özel dev kampanya: Bikini modellerinde yüzde 40 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

İç çamaşırı ve mayo üretiminde yaklaşık 68 yıldır faaliyet gösteren Kom, 5 Temmuz gününe özel kampanya yaptı. Şirket, 5 Temmuz ile 7 Temmuz tarihleri arasında alışveriş yapanlara yüzde 40 indiram yapacağını açıkladı.

Karcher RCV 5 Robot süpürge ve VC 6 Ourfamily süpürge'de Anneler günü indirimi!

Anneler günü yaklaşıyor ve ev temizliği konusunda annelerimize yardımcı olmak isteyen herkes için harika bir fırsat var. Dünya çapında bir üne sahip temizlik teknolojileri üreticisi Kärcher, Anneler Günü'ne özel fırsatlar sundu.

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Kumtel’den Dünya Kadınlar Gününe özel indirim fırsatı! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteyi uygun fiyatla buluşturan Kumtel, Dünya Kadınlar Gününe özel indirim kampanyası başlattı. Peki, Kumtel HPC-01 Elektrikli Düdüklü Tencerede indirim var mı? Kumtel blender fiyatları ne kadar? İşte Kumtel'in kampanyalı ürün fiyatları...

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Borsada tarihi gün yaşandı! En fazla hangi sektör kaybettirdi?

Geçtiğimiz yıl tüm dünya piyasalarından pozitif ayrışan Borsa İstanbul, Çin’den gelen haberle çok moralli olan dış piyasalardan negatif ayrıştı ve günü düşüşle tamamladı. Peki bugün borsada yatırımcısına en fazla hangi sektör hisseleri kaybettirdi?

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel kampanya! Çay Makinesi ürünlerine büyük indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel indirim başladı. Peki Arçelik Dünya Çay Günü için hangi ürünlerde indirime gitti? Çay makinelerinin özellikleri Neler? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Dolar kuru sadece 18 gün sonra bu kadar olacak! Bakmadan aldım demeyin bakın

Dolar kurunun kaç TL olacağı merak ediliyor. Bazıları doların düşeceğini savunsa da dünya piyasalarındaki son durum o yönde değil. Gelin dolarla ilgili tüm gelişmeleri birlikte inceleyelim ve doların 18 gün sonra geleceği seviyeye bakalım.

Dünya tost gününe özel Tefal fırsatı! Tefal tost makinelerinde büyük indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi…

Tefal, 23 Mart tost gününe özel tost makinelerinde büyük indirim yaptı. İşte Tefal tost makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Dünya Kadınlar Günü için Karaca’dan muhteşem kampanya! Son gün 8 Mart 2022…

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pek çok marka birbirinin önüne geçen kampanyalarla yarışmaya devam ediyor. Elektrikli süpürge ihtiyacı olanlar, Karaca kampanyasını değerlendirmek için 8 Mart son gün…

ünya Tasarruf Günü Haberi

ünya Tasarruf Günü

"Hayal Kur, Adım At, Kazan" diye güvenli adımlarla yürüyen Tasarruf A.Ş., sektörde yenilikçi yaklaşımıyla Nisan 2019 itibariyle hizmet veriyor. İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu’nun da katılımcılar arasında bulunduğu, kamu kurumları ve iş dünyasından geniş katılımcılarla, “Dünya Tasarruf Günü”nde gerçekleşen lansmanda, gelecek planları ve müşterilere sunulan, fark yaratan hizmetler sunuldu.

Türkiye’de 1990’lı yıllarından bu yana uygulanan tasarrufa dayalı finansman modeli, bireylerin bir araya gelmesiyle meydana getirilen sinerji ile ev ve araç satın almak için finansman ihtiyacının karşılanması temeline dayanıyor. Tasarruf A.Ş. Genel Müdürü Eda Yazıcı Belgen, “Yeni ve esnek çözümler sunan sektörümüz her bütçeye uygun belirlenebilen maliyetleri, faiz yükünün olmaması ve çok alternatifli taksit seçenekleri ile pek çok kişinin hayalleri için adım atacağı bir fırsat sunuyor. Hızlı bir büyüme trendi gösteren...