03 / 05 / 2024

ünye belediyesi park yatırımları

ünye belediyesi park yatırımları

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Ünye Belediyesi'ne ait taşınmazlar kiraya verildi!

Mülkiyeti Ünye Belediyesi’ne ait olan Ünye merkez ve diğer bazı mahallelerde yer alan 14 taşınmaz kiraya verildi.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Ünye Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın ileride mağdur olmamaları için yapı kayıt belgelerini muhakkak almalarını istiyoruz. İmar barışına yanaşmayanlar telafisi mümkün olmayan zararlar görebilir." şeklinde konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Ünye'de kentsel dönüşüm maliyetleri düşürülecek!

Ünye Belediyesi, kentsel dönüşüm gibi alanlarda yapım maliyetlerini düşürmek için önemli bir adım attı. Belediye tarafından beton santraller kurulacak.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

ünye belediyesi park yatırımları Haberi

ünye belediyesi park yatırımları



2017 yılına hızlı başlayan Ünye Belediyesi ilçenin 85 mahallesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanında sosyal alanlara da büyük önem veriyor. Çocuklara olan düşkünlüğü bilinen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın talimatıyla Ünye’nin kent merkezi dahil tüm mahallelerine sosyal alanlar ve çocuk parkları inşa ediliyor.


Yeni nesil oyun gruplarının yer aldığı çocuk parklarında çocuklar hem oyun oynama hem de fiziksel gelişme imkânını buluyor.


Ünye Atatürk mahallesinde çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar bu çerçevede yapımı tamamlanan ve devam eden çocuk parklarını da ziyaret etti. “Onların yüzünde ki gülümseme her şeye bedel” diye konuşan Başkan Çamyar, “Sağlıklı nesiller yetiştirmek anlamında çocuklarımız toprakla buluşturup, bu konsepti içeren oyun parkları yapma gayreti gösteriyoruz. Şehirleşmenin getirdiği olumsuzluklardan bir tanesi de çocukların oyun alanlarından yoksun...