08 / 05 / 2024

ünye belediyesi yol yatırımları

ünye belediyesi yol yatırımları

Ünye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2016 yılında yatırım programı çerçevesinde 55 bin metrekare beton yol çalışmasını tamamladı.

Ordu Ünye'ye 13 milyon liralık yol yatırımı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye’de yapımı devam eden bazı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çamyar "Ünye’mizin tamamında 13 milyon liralık bir yol yatırımı yapıyoruz." dedi

O ilde 7 adet iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlar bu tarihe dikkat!

Ordu Ünye Belediyesi, Ordu Ünye'de yer alan 7 adet iş yerini satıyor. Peki Ordu'nun Ünye ilçesinde satışı yapılacak iş yerlerinin fiyatları ne kadar?

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Ünye Belediyesi'ne ait taşınmazlar kiraya verildi!

Mülkiyeti Ünye Belediyesi’ne ait olan Ünye merkez ve diğer bazı mahallelerde yer alan 14 taşınmaz kiraya verildi.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Ünye Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın ileride mağdur olmamaları için yapı kayıt belgelerini muhakkak almalarını istiyoruz. İmar barışına yanaşmayanlar telafisi mümkün olmayan zararlar görebilir." şeklinde konuştu.

Ünye'de kentsel dönüşüm maliyetleri düşürülecek!

Ünye Belediyesi, kentsel dönüşüm gibi alanlarda yapım maliyetlerini düşürmek için önemli bir adım attı. Belediye tarafından beton santraller kurulacak.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Ünye'de projeler hız kesmiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, ilçedeki yatırımlarda hız kesmiyor.

Ünye Burunucu Adası turizme kazandırılıyor!

Ünye Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar kapsamında Ünye’nin önemli noktalarından biri olan tarihi Burunucu yarımadası turizme kazandırılıyor.

Ünye'nin yeni meydanında inşaat devam ediyor!

Ünye Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yatırımları kapsamında 2017 yılı Haziran ayında temeli atılarak yapımına başlanan ve Ünye’nin en büyük meydanı olacak yeni meydan için inşaat çalışmaları sürüyor. 

ünye belediyesi yol yatırımları Haberi

ünye belediyesi yol yatırımları


Ünye Belediyesi’nin Büyükşehir yasası ile birlikte hizmet verdiği mahalle sayısı 18’den 85’e çıkmıştı. Bu kapsamda hizmet alanı yaklaşık 5 kat artan Ünye Belediyesi buna rağmen hizmetlerini artan bir ivme ile devam ettiriyor. Mahalle sayısının 85’e çıkması ile birlikte 2016 yılı başında hizmetlerin daha odaklı yürütülmesi çerçevesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü biriminin kurulması talimatını veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, çalışmaları da yakında takip ediyor.


2016 YILINDA 55 BİN METREKARE BETON YOL HİZMETE GİRDİ


2016 yatırım programı çerçevesinde Ünye Belediyesi bu yıl 85 mahallenin 66’sında beton yol yatırımları gerçekleştiriyor. 2016 yılı Ocak ayı itibariyle başlayan çalışmalar kapsamında programa alınan 66 mahallenin 23’ünde beton yol çalışmaları tamamlandı. 23 mahallede toplam 55 bin metrekare beton yol tamamlanarak hizmete girdi. Beton yol yapımı sırasında aynı anda...