06 / 05 / 2024

ünye gemi şeklinde balık pazarı

ünye gemi şeklinde balık pazarı

İnşaat alanı 200 metrekare olan modern balık pazarı, Atatürk Parkı girişinde bulunan dolgu yapılmış alan üzerine inşa edilecek ve içerisinde 8 adet dükkân olacak.

Ünye Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın ileride mağdur olmamaları için yapı kayıt belgelerini muhakkak almalarını istiyoruz. İmar barışına yanaşmayanlar telafisi mümkün olmayan zararlar görebilir." şeklinde konuştu.

2016 Ünye'de yatırım yılı olacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 2015 yılında başlattıkları yatırım atağının 2016 yılında da devam edeceğini belirterek “Ünye’yi 21’inci yüzyıla yakışan bir kent haline getireceğiz” dedi.

Ünye Belediyesi Kaledere'de kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ünye Belediye Başkanlığı, Ünye Kaledere Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 11 Mart 2016 Cuma günü gerçekleşecek. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ordu Büyükşehir'den Ünye'ye halı saha!

Okulların altyapısını güçlendirerek öğrencilerin daha iyi imkanlarda eğitim ve öğretim görmesi amacıyla eğitime destek vermeyi sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesindeki bazı eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını giderdi.

Ünye 14. BETONART Mimarlık Okulu sona erdi!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento Grubu, Ünye Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

Ünye'nin altyapısı yenileniyor!

OSKİ Genel Müdürlüğü, Ordu genelinde sürdürdüğü alt yapı ve kanalizasyon yapım, bakım ve onarım çalışmalarına Ünye ilçesinde devam ediyor, yapılan çalışmalarla bölgeye 576 metre, 300’lük polietilen boru döşendi.

Ünye'de altyapı yenileniyor!

OSKİ Ünye Şube Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler, eski sistemden daha verimli ve pratik bir yöntem geliştirerek bölgeye yeni bir kanalizasyon hattı inşa etti. İşte ayrıntılar...

Ünye cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde şehirlerarası otobüs terminali, 2. el oto galeri, Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Alan Projesi, Ünye Çamlık, Ünye Çınarsuyu ve Kadılar Yokuşu’nda incelemelerde bulundu.

Ünye, mimarları ağırladı!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento Grubu, Ünye Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

Ünye Çimento 2015 yılı finansal tabloları!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 31 Aralık 2015 tarihli denetimden geçmiş konsolide finansal durum tablosu ile finansal tablolarını KAP'a bildirdi. İşte açıklanan raporlar...

Ünye Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015-31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. KAP'a bildirilen rapor şöyle...

Oyak Ünye Çimento, mimar adaylarını betonla buluşturuyor!

OYAK Çimento A.Ş.’nin desteğiyle Mimarlık Yaz Okulu, “Betonun Bilindik Hafifliği” temasıyla Ünye Çimento’da 30 Ocak 2016 Cumartesi günü OYAK Ünye Çimento San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Yıldıray Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Kültür Yolu Ünye'nin turizm potansiyelini artıracak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Kültür Yolu" projesinin tamamlanması ile Ünye ve Ordu’nun turizmde hak ettiği değeri bulacağını belirterek, Ünye’mizin ve Ordu’muzun turizmde hak ettiği yeri almasını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

ünye gemi şeklinde balık pazarı Haberi

ünye gemi şeklinde balık pazarı


Ünye Belediyesi tarafından projelendirilen ve görsel olarak tekne görünümünde olacak olan modern balık pazarı için çalışmalara başlandı.


Ünye Belediyesi tarafından projelendirilen balık pazarı projesinde, müteahhit firmaya yer tesliminin yapılmasının ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanı 200m² olan modern balık pazarı, Atatürk Parkı girişinde bulunan dolgu yapılmış alan üzerine inşa edilecek ve içerisinde 8 adet dükkân olacak. Tekne görünümünde olacak olan balık pazarının, 90 gün içerisinde bitirilerek hizmete sunulması planlanıyor.


“Ünye’ye Yakışan Bir Proje Olacak”


Çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve Ünye’ye güzel eserler bırakmak için çalıştıklarını belirterek, “Ünye’miz için önemli gördüğümüz, görselliği ile de herkesin dikkatini çeken balık pazarı projemize start vermiş olduk.  Projemiz bitti, ihalesi yapıldı ve müteahhit firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. Proje...