15 / 05 / 2024

Ünye havuz projesi

Ünye havuz projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde yaşanan doğal gaz sorununu mahkemeden çıkardıkları ara kararla çözüme kavuşturduklarını söyledi Yılmaz Ünye ilçesine bir de havuz müjdesi verdi.

TOKİ Ordu Ünye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Ünye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Ünye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Ünye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Ünye sosyal konut projesi

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclise taşındı!

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ünye Feyzullah Kadı Konağı Haziran'da açılacak!

Ünye Belediyesi tarafından Kültür Yolu projesi kapsamında kamulaştırılarak Belediye Konuk evi olarak restore edilen Feyzullah Kadı Konağı açılış için gün sayıyor.

Ünye Dış Cephe İyileştirme Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye’de de yapılacak olan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Ünye Çamlık Projesi'ne ilk kazma Mayıs'ta vurulacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 2014-2016 yılları arasında Ünye’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında gerçekleştireceği yatırımlar ele alındı.

Ünye Ticaret Merkezi Kasım 2017'de tamamlanacak!

Ünye Belediyesi tarafından eski Kültür Merkezinin yıkımından sonra inşasına başlanan Ünye Ticaret Merkezi projesi hızla yükseliyor.

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Ünye Kapalı Çarşı için son ihale yapıldı!

Ünye’de mevcut pazaryerinde yapılacak yeni meydan ve kültür sarayı projesi nedeniyle esnaflar için yeni inşa edilen ve 246 adet işyerinden oluşan Kapalı Çarşı’nın 4 oturumdan meydana gelen son ihalesi Ünye Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Ünye havuz projesi Haberi

Ünye havuz projesi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde yaşanan doğal gaz sorununu mahkemeden çıkardıkları ara kararla çözüme kavuşturduklarını ve bu sayede Ünye’ye 2017 yazında verilmesi planlanan doğal gazın 16 ay daha erken geleceğini söyledi. Başkan Yılmaz Ünye ilçesine bir de havuz müjdesi verdi.

Ünye’yi modern bir kent yapmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, doğal gaz yatırımlarından çöp ayrıştırma tesisine kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Ünye’de kamulaştırma nedeniyle tıkanma noktasına gelen doğal gazla ilgili sorunu çözdüklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Ünye’de doğal gaz şehir girişi tesisinin yapılacağı alanın kamulaştırma çalışmalarında hak sahibiyle anlaşılamaması nedeniyle olay mahkemeye intikal etmişti. Biz de bunun üzerine yaklaşık bir maliyet belirledik. Mahkemeye hak sahibine yapılacak ödeme için belli bir miktar parayı bloke etmeyi teklif ettik...