13 / 05 / 2024

ünye kiralama

ünye kiralama

Mülkiyeti Ünye Belediyesi’ne ait olan Ünye merkez ve diğer bazı mahallelerde yer alan 14 taşınmaz kiraya verildi.

Hazine arazisi kiralama kanunu!

Hazine arazisi kiralama yetkisi, Maliye Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında 178 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 13 üncü maddesinin (b) bendine göre Bakanlığa aittir. İşte Hazine arazisi kiralama kanunu...

Hazine arazisi kiralama dilekçesi örneği!

Hazine arazisi kiralamak isteyenlerin kimselerin bir dilekçe ile Defterdarlığa/ Malmüdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. Peki, hazine arazisi kiralama dilekçesi nasıl yazılır? İşte hazine arazisi kiralama dilekçesi örneği...

Vakıflar'dan Cihangir'de inşaat karşılığı kiralama ihalesi! 135 bin 300 TL'ye!

Beyoğlu Cihangir'de yer alan Vakıf Taşınmaz üzerine mevcut avan projesine göre apart daire yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak kiralama işi Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıktı...

Vakıflar'dan Beyoğlu'nda restorasyon karşılığı kiralama ihalesi! 721 bin 140 TL'ye!

Beyoğlu, Hüseyinağa'da yer alan ev-dükkan vasıflı olan lokanta faaliyetinde kullanılmak üzere restorasyon ve onarım karşılığı 18 yıl süreyle kiralama ihalesine çıkıyor. İhale; 7 Ağustos'ta yapılacak.

Yemen Oto Kiralama Turizm İnşaat Emlak Gıda Bilişim Eğlence Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yemen Oto Kiralama Turizm İnşaat Emlak Gıda Bilişim Eğlence Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sırımsı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

A4 Plaza'da ofislerin metrekare kiralama fiyatı 20 dolar!

Kiralamalarının TNL Gayrimenkul tarafından yürütüldüğü A4 Plaza, İstanbul Anadolu yakasında A sınıfı ofis tercih edenleri Ümraniye'de buluşturuyor. A4 Plaza'da ofislerin metrekare kiralama fiyatı 20 dolar...

Künye Metal 2013'te üretiminin yüzde 40'ını ihraç etti!

Künye Metal, inşaat sektörüne yönelik endüstriyel tesisler, depo ve sundurma yapıları, alışveriş merkezleri, endüstriyel tanklar, makina ekipmanları başta olmak üzere çelik konstrüksiyon yapı sistemlerinin proje, imalat ve montajını yapıyor...

Ordu Ünye TOKİ Konutları için kömür alımı yapılacak!

Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından bugün resmi web sitesinde yayınlanan yazılı açıklamaya göre Ordu Ünye TOKİ Konutları için kömür alımı yapılacak. Kömür alımına ilişkin teknik ve idari şartnameleri haberimizde bulabilirsiniz.

Kiralama süresi nedir?

Kiracı ve ev sahibinin hukuki hakları Borçlar Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki kiralama süresi boyunca tarafların hak ve sorumlulukları nelerdir? Kiralama süresi nedir? İşte kira kanunu..

Paladin İnşaat Turizm Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paladin İnşaat Turizm Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Etiler, Profesörler Sitesi'nde kuruldu.

Finansal kiralama nasıl yapılır?

Kiracı ihtiyaç duyduğu makine, ekipman veya diğer malları kendisi satın almak yerine, leasing şirketine satın aldırarak, kendisine finansman sağlamış oluyor. Peki, finansal kiralama nasıl yapılır?

Finansal kiralama sözleşmesi nedir?

Bilgisayar yazılımlarının çoğaltılmış nüshaları hariç olmak üzere patent gibi fikrî ve sınai haklar Finansal kiralama sözleşmesine konu olamıyor; taşınır ve taşınmaz mallar sözleşmeye konu olabiliyor...

Satıp geri kiralama yöntemi nedir?

Leaseback olarak da bilinen Satıp geri kiralama yöntemi nedir? Finansal kiralamada satıp geri kiralama yöntemi nasıl söz konusu oluyor? Bu yöntemin yasal dayanağı hangi kanundur?

ünye kiralama Haberi

ünye kiralama

Ünye Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mülkiyeti Ünye Belediyesi’ne ait olan Ünye merkez ve diğer bazı mahallelerde yer alan 14 taşınmaz için kiralama ihalesi yapıldı.

Ünye Belediyesi’ne ait Liseler mahallesinde 8, Orta Yılmazlar mahallesinde 1, Fatih mahallesinde 2, İnkur mahallesinde 3 olmak üzere 14 taşınmaz için, 2886’nın 45.maddesine göre açık arttırma usulü ihale yapıldı.

Ünye Belediyesi’nde yapılan ihale sonrası 14 taşınmazın 9’u için teklif verilirken, 5 adet taşınmazın kiralama ihalesine katılım olmadı.

Gerçekleştirilen ihale sonrası;

Liseler mahallesi Stadyum sokak No:13/P adresinde bulunan taşınmazın kira ihalesini Gökhan Yıldız,

Liseler mahallesi Stadyum sokak No:18/P adresinde bulunan taşınmazın kira ihalesini Nurcan Polat,

Liseler mahallesi Stadyum sokak No:24/0 adresinde bulunan taşınmazın kira ihalesini Doğan Adalı,

Liseler mahallesi Stadyum sokak No:11/N adresinde bulunan taşınmazın kira ihalesini Ayşe Varilci,

Fatih mahallesi Kumru Cad. Evliyaaltı...