04 / 05 / 2024

Ünye Niksar yolu projesi onaylandı

Ünye Niksar yolu projesi onaylandı

Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin, Ordu’nun Akkuş ile Tokat’ın Niksar ilçelerini birbirine bağlayan 29 km’lik yolunun Ünye-Niksar yolunun projesinin onaylandığını ve bu yıl içerisinde ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Niksar-Akkuş ve Akkuş-Ünye yolunun son durumu mecliste!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesinin son durumuu TBMM gündemine taşıdı..

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclise taşındı!

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ünye Feyzullah Kadı Konağı Haziran'da açılacak!

Ünye Belediyesi tarafından Kültür Yolu projesi kapsamında kamulaştırılarak Belediye Konuk evi olarak restore edilen Feyzullah Kadı Konağı açılış için gün sayıyor.

Ünye'ye yeni bisiklet yolu geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Akıllı Bisiklet” projesini Altınordu ilçesinin ardından Ünye’de de hayata geçiriyor. İhalesi yapılan ve güzergâh üzerinde çalışmaları devam eden proje, 32 bisiklet ile 55 akıllı park ünitesinde hizmet verecek.

Ünye Kültür Yolu Projesi tam gaz!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “Kültür Yolu Projesi Ünye’nin turizm kenti olması için önemli bir adım” dedi. Başkan Çamyar tarihe ışık tutan eserleri ayağa kaldırarak, ilçeye turist çekeceklerini dile getirdi

Ünye'deki Orta Çarşı için imzalar atıldı!

Ünye Belediyesi’nin Kültür Yolu Projesi kapsamında yer alan “4 arasta 1 Orta Çarşı” projesinde imzalar atıldı. İmza törenine Orta Çarşı esnafı da katıldı.

Ünye Konteyner Limanı'nın fizibilite çalışmaları tamamlandı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “İç Anadolu Bağlantı yolu, Konteyner limanı, Üniversite Yerleşke Projesi ve Ünye Organize Sanayi Bölgesi gibi merak edilen projelerin son durumu hakkında konuştu.

Kültür Yolu projesi Ünye'yi turizm kenti yapacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bugün Ünye Kalibya World Otel’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çamyar, Ünye’nin turizm kenti olma yolunda en önemli projesi olan “Kültür Yolu projesi hakkında bilgi verdi.

Ünye Kültür Yolu projesi hız kesmiyor!

Ünye’nin turizmde en önemli projesi olan “Kültür Yolu” projesi hız kesmeden devam ediyor. Kültür yolu projesinde önemli isimlerden de destek geliyor. Bunlarda biri de Ünyeli ünlü mimar, restorasyon uzmanı ve mimarlık tarihçisi Prof.Dr. Zeynep Ahunbay.

Tokat-Niksar yolunda çalışmalar sürüyor!

Doğuş İnşaat Tokat-Niksar Yolu Proje Müdürü Murat Küçükyoldaş, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Ünye Niksar yolu projesi onaylandı Haberi

Ünye Niksar yolu projesi onaylandı

Çetin yaptığı açıklamada, Dereyolu’ndan sonra Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan en önemli güzergah arasında bulunan Ünye-Niksar arasındaki 90 km’lik yol üzerinde çalışmaların sürdüğünü belirtti. Ünye havzasının en önemli ulaşım güzergahı olan ve halen sathi kaplama klasik yol niteliğinde bulunan Ünye-Akkuş arasındaki yolun proje çalışmalarının bu yıl biteceğini belirten Çetin, projenin onaylanmasının ardından ihalesinin yapılarak inşaat çalışmalarına başlanacağını kaydetti.

Akkuş-Niksar arasındaki 30 km’lik yolun projesinin onaylandığını da belirten Çetin, “Akkuş-Niksar yolunun ihalesi bu yıl içerisinde yapılacak ve çalışmalara başlanacak”...