08 / 07 / 2024

Ünye OSB yer sorunu

Ünye OSB yer sorunu

Ünye OSB ile ilgili yer sorununu Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak çözdüklerini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ünye OSB’yle ilgili 40 yıldır konuşulan bir yeri Büyükşehir Belediyesi olarak biz 2,5 milyon TL ödemek suretiyle aldık" dedi

OSB'de yer alan parsellerle ilgili yönetmelik tamamen değişti! Bu şartları taşıyan tapuyu alabilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) Yer Alan Parsellerin Tamamen veya Kısmen Bedelsiz Tahsisine Dair Yönetmelik'te değişikliğe gidildi, bu şartları taşıyan tapuyu aşabilecek. İşte detaylar...

O ilde 7 adet iş yeri satılıyor! İş yeri arayanlar bu tarihe dikkat!

Ordu Ünye Belediyesi, Ordu Ünye'de yer alan 7 adet iş yerini satıyor. Peki Ordu'nun Ünye ilçesinde satışı yapılacak iş yerlerinin fiyatları ne kadar?

Belediyeden o ilde satılık iş yeri fırsatı!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye'de yer alan iş yerini satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye o ilde 21 adet ofis satıyor! İhalesi 9 Ekim'de! 

Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Ünye ilçesi, Kaledere Mahallesi'nde yer alan 21 adet ofisi satıyor. Peki Ordu Ünye'de yer alan ofislerin alanları kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Çocuk altın künye fiyatları ne kadar? Çocuk altın künye fiyatları kaç TL? Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çocuklar için en değerli hediyeler arasında yer alan çocuk altın künye fiyatları merak ediliyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için olan bu künyelerin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İşte Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Ünye OSB yer sorunu Haberi

Ünye OSB yer sorunu


Ünye Organize Sanayi Bölgesiyle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda sanayiciler adına söz alan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi, Ünye OSB ile ilgili ikinci yeri almasaydı bugün OSB’yle ilgili herhangi bir çalışma yapamayacaktık” dedi.

Ünye OSB ile ilgili 40 yıldır çözülemeyen yer sorununu Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak çözdüklerini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ünye OSB’yle ilgili 40 yıldır konuşulan bir yeri Büyükşehir Belediyesi olarak biz 2,5 milyon TL ödemek suretiyle aldık. O araziyi almakla birlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile ilgili hukuki sorunu da çözmüş olduk. Ayrıca belirlenen yere ilişkin de çalışmalar tamamlanmak üzere. 10 gün içerisinde bizim açımızdan hiçbir sorun kalmamak kaydıyla topu Bakanlığa atmış olacağız....