25 / 07 / 2024

ünye üniversite

ünye üniversite

4 Mega projeden biri olan üniversite yerleşke planı ile ilgili olarak bugün Ankara’da Kalkınma Bakanlığı ile ilgili yatırım programı için görüşülürken, Ünye Belediyesi de eş zamanlı olarak yerleşke planı projesini kamuoyu ile paylaştı.

Ünye Konteyner Limanı'nın fizibilite çalışmaları tamamlandı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “İç Anadolu Bağlantı yolu, Konteyner limanı, Üniversite Yerleşke Projesi ve Ünye Organize Sanayi Bölgesi gibi merak edilen projelerin son durumu hakkında konuştu.

Ordu Üniversitesi Ünye Yerleşkesi'nin planı hazır!

4 Mega projeden biri olan üniversite yerleşke planı ile ilgili olarak bugün Ankara’da Kalkınma Bakanlığı ile ilgili yatırım programı için görüşülürken, Ünye Belediyesi de eş zamanlı olarak yerleşke planı projesini kamuoyu ile paylaştı.

Bornova Kazım Dirik üniversite alanı imar planı askıda!

Bornova Kazım Dirik Mahallesi'nde Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı+Özel Sağlık Tesisi+Yeşil Alan kullanımlı kararların Üniversite Alanı olarak değiştirilmesi amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Ünye'de kamulaştırma için 5 milyonluk ödenek ayrıldı!

Ankara’ya giden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar "Bizim tahmini kamulaştırma bedelimiz 5 Milyon TL idi, genel müdürümüz bölge müdürüne 5 milyonluk rakamın hemen aktarılması ile ilgili sözü de vermiş oldu" dedi

Fer Yapı'dan üniversite öğrencilerine yatırım fırsatı!

Mai Residence’dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını üstlenen FerYapı, bu sayede gençlerin ilk yatırımlarını yapmalarına da vesile oluyor.

İstanbul'da üniversite çevresindeki evlerin kiraları yüzde yüz arttı!

İstanbul'da üniversite kayıtlarını yaptıran öğrenciler kiralık ev aramaya başladı. Öğrenciler üniversitelerin bulunduğu semtlerde kiraları yükseltti.

Ünye ve Fatsa'da dönüşüm için kamulaştırma kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ordu Fatsa ilçesine bağlı Evkaf Mahallesi ve Ünye ilçesine bağlı Saraçlı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak...

Beykoz'da üniversite kampüsü ve hastane yapılacak!

Medipol’e tahsis edilen, Beykoz’daki 220 bin metrekarelik yeşil alanda 20 bin öğrenci kapasitelik üniversite kampüsü ve hastane yapılıyor.

Gönye Proje Tasarım Makyol Yaşam'ın örnek dairelerini tasarladı!

Gönye Proje Tasarım, dekorasyon çalışmasını üstlendiği Makyol Yaşam projesinin örnek dairesindeki mobilyaların tasarımını da gerçekleştirdi.

Ünye Çimento 6 aylık finansal raporlarını açıkladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Haziran 2015 dönemine ait finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan raporlar...

Ünye Devlet Hastanesi binası 15 Ağustos'ta taşınacak!

Ünye'de yapımı tamamlanan ve poliklinik hizmetlerinin bir bölümünün verildiği yeni Devlet Hastanesi, 15 Ağustostan itibaren kademeli olarak taşınma başlayacak ve 15 Eylül'de taşınma işi tamamlanacak.

Üniversite öğrencileri Beylikdüzü'nde 3 köy 3 meydan tasarlıyor!

BEYLİKDÜZÜ Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile anlamlı bir işbirliği kurdu. Öğrencilerden oluşan çalışma gruplarının hazırladıkları "3 Köy, 3 Meydan, 3 Üniversite" isimli projenin sunumu gerçekleşti.

Makyol Yaşam'ın örnek dairelerini Gönye Proje Tasarım tasarladı!

Gönye Proje Tasarım, dekorasyon çalışmasını üstlendiği Makyol Yaşam projesinin örnek dairesindeki mobilyaların tasarımını gerçekleştirdi. Projede yatak ve çocuk odasıyla salondaki önemli mobilyaların ve objelerin tasarımı Gönye imzasını taşıyor.

ünye üniversite Haberi

ünye üniversite


Ünye’nin en önemli projelerinden biri daha hayata geçiyor. 4 Mega projeden biri olan üniversite yerleşke planı ile ilgili olarak bugün Ankara’da Kalkınma Bakanlığı ile ilgili yatırım programı için görüşülürken, Ünye Belediyesi de eş zamanlı olarak yerleşke planı projesini kamuoyu ile paylaştı.


Ordu üniversitesi Ünye yerleşke planı basın toplantısında tam bir birliktelik örneği sergilendi. Ünye Belediyesi’nde gerçekleştirilen basın toplantısına, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, CHP Ünye İlçe Başkanı Ali Yalçın, MHP Ünye İlçe Başkanı Ayhan Ayyıldız, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet EKİCİ, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ünye Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Reşit Erol ve Başkan Yardımcısı Yaşar Sezgül’ün yanı sıra, sivil toplum...