15 / 05 / 2024

Up On Mimarlık iletişim

Up On Mimarlık iletişim

Up On Mimarlık Tasarım Çanta Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Üner ve Ulaş Öner ortaklığıyla kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin TL sermaye bedeli Derya Güçlü Emre Küçük tarafından kuruldu.

Diba Constructıon Group Mimarlık İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Diba Constructıon Group Mimarlık İhracat İthalat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dıba Moghaddamasl tarafından kuruldu.

Start Up Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Start Up Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tekin tarafından kuruldu.

Up On Mimarlık Tasarım Çanta Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Up On Mimarlık Tasarım Çanta Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Üner ve Ulaş Öner ortaklığıyla kuruldu.

Ebad Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ebad Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Banu     Çon Savaşan tarafından kuruldu. 

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Vızzıon Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vızzıon Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Şefik Birkiye imzasıyla kuruldu.

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'ne yardımcı doçent alacak!

Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için Çevre Mühendisliği bölümüne yardımcı doçent alacak Kastamonu Üniversitesi, farklı fakülteler için on iki tane doçent ve yardımcı doçent arıyor...

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Up On Mimarlık iletişim Haberi

Up On Mimarlık iletişim

Up On Mimarlık Tasarım Çanta Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Üner ve Ulaş Öner ortaklığıyla kuruldu.

Up On Mimarlık Tasarım Çanta Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....