17 / 05 / 2024

Uptown İncek kampanyası

Uptown İncek kampanyası

Eşsiz ODTÜ ormanı ve Mogan gölü manzarasının yanında özel lokasyonu, sunduğu ayrıcalıklarla da fark yaratan Ankara Uptown İncek Konutları, hafta sonu yine ziyaretçi akınına uğradı.

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

ONS İncek Bayram kampanyası!

ONS İncek Bayram kampanyası ile daire sahibi olmak çok kolay. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje Ons İnşaat imzasını taşıyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

ONS İncek'te ödeme kolaylığı kampanyası!

Başkent Ankara'ya yeni nesil rezidans anlayışını getiren ONS İnşaat, ONS İncek projesindeki ödeme kolaylığı kampanyasına Ramazan Bayramı'nda da devam ediyor.

Uptown İncek Ankara fiyatları!

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Yaman Pamukçu, Uptown İncek projesini anlattı!

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

İnşaat sektöründe fiyat çalışmaları nasıl yapılıyor?

Cef Danışmanlık kurucu ortağı ve Uptown İncek Pazarlama ve Satış Koordinatörü Evren Acar, "İnşaat sektöründe piyasa şartları da göz önünde tutularak fiyat çalışmaları yapılıyor" dedi.

Uptown İncek kampanyası Haberi

Uptown İncek kampanyası

Uptown İncek’in geçtiğimiz haftalarda başlattığı “yüzde 30’u peşin, yüzde 70’i Haziran 2015’te öde” kampanyası Ankaralılar’dan büyük ilgi gördü.

Projeyi hayata geçiren LEMA Grup’un ortaklarından Emre Katırcı, Uptown İncek’le birlikte Ankara’nın bir konut projesinden öte yaşam merkeziyle tanıştığını ifade etti.

Başkent’in gözde yerleşim bölgelerinden İncek’in girişinde inşa edilen özel konumunun yanında sunduğu herkese uygun sosyal donatı alanlarıyla da farklı bir konut projesi olduklarının altını çizen Katırcı, “Uptown’da kapılar bir dolu keyfe açılıyor. 1+1’den 6+1’e kadar 18 ayrı tipte konut seçeneğimizle Ankara’nın en alternatifli konut projesiyiz. Bunun yanında projemizde “town” adı verilen kulüpler sayesinde herkes kendisine uygun aktiviteyi seçebilecek” dedi.

Projeye büyük ilgi gösteren Ankaralılar'ın bu ilgisine karşılık başlattıkları “yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde öde” kampanyasının geniş yankı uyandırdığını anlatan Katırcı, konut almak...