15 / 05 / 2024

uransan a.ş mersin

uransan a.ş mersin

Uran Holding, Mersin’de, Türkiye’deki en büyük hastanelerden birini inşa ediyor.Tamamlandığında Mersin ve civar şehirlerdeki hastalara üst düzey sağlık hizmeti sunulmasını sağlayacak hastane toplam 586 yataklı olacak...

Mersin Mega Center açıldı!

Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Mersin Tarsus'a yeni özel okul!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta hayata geçirilen özel bir okulun açılış törenine katıldı.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Mersin Anamur Otogarı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur Otogarı projesinin açılışını gerçekleştirdi.

Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treni ne zaman açılacak?

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, hazırladığı yazılı soru önergesinde Bakan Turhan'a Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treninin ne zaman açılacağını sordu...

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

TOKİ'den Mersin Mezitli ve Tarsus'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Mersin'in Mezitli ve Tarsus ilçesinde hükümet konağı inşa edilecek...

TOKİ Mersin Mezitli Hükümet Konağı ihalesi 28 Ağustos'ta!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Ağustos tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin'de 3 hükümet konağı inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin'in Yenişehir, Mezitli ve Tarsus'ta hükümet konağı inşa edecek...

TOKİ'den Mersin Tarsus'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mersin Hükümet Konağı projesinin ihalesi 2 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mersin İkinci Bahar Emekli Evi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ‘İkinci Bahar Emekli Evi’nin açılışını yaptı.

Mersin Büyükşehir'den nazım imar planı açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 06.02.2018 tarihinde oy birliği ile kabul edilen imar planıyla ilgili bir açıklama yaptı.

uransan a.ş mersin Haberi

uransan a.ş mersin


Kapalı alanı, yatak kapasitesi ve çalışan sağlık personel sayısı açısından Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birini Mersin’de inşa eden Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş, Mersin ve civar şehirlerdeki hastalara üst düzey sağlık hizmeti sunulmasını sağlayacak. 2011 Temmuz ayında inşaatına başlanan Eylül 2013’te tamamlanması planlanan 586 yataklı hastane, toplam 107 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


Tam teşekküllü bir hastane

40 adet poliklinik ve servisi, acil müdahale, ameliyathaneler, doğumhane, yeni doğan servisi, yoğun bakım ve reanimasyon servislerinin yer aldığı Mersin Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, hastaların daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alması için her detay düşünüldü. İçinde en az 30 dükkanlı bir alışveriş merkezinin de bulunduğu hastanedeki diğer üniteler ise şöyle;

Normal yatak odaları, çocuk yatak odaları, mahkum yatak odaları, süit yatak odaları, laboratuar,...