13 / 05 / 2024

Uras Yapı

Uras Yapı

Uras Yapı ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Umut Çetinkaya tarafından 100 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan'da Kadıköy, Bağdat Caddesi, No:149/8'de kuruldu.

Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi üsküdar'da yapıldı. 

Türkiye'de demir yollarına 32 milyar dolar yatırım yapıldı!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası Ortak Akıl Çalıştayı'nda açıklamalarda bulunan Ulaşım ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ülke genelinde demiryollarına yapılan yatırımlardan bahsetti. 

Yenikapı’ya yeni liman yapılıyor!

Milliyet köşe yazarlarından Güngör Uras, bugünkü yazısında Yenikapı'ya yapılacak yeni limanı yazdı..

Boğaz’daki yüksek yapılaşma için eleştiriler sürüyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası’nda ele aldığı Boğaz’daki yüksek yapılaşmaya ilişkin eleştiriler sürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müteahhitler yolsuzluk yapıyor!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Şehircilik Şurası'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kot, denilen bir olay var. Bununla ne yazık ki müteahhitler, acımasız bir şekilde yolsuzluk yapıyor. " dedi.

Şehircilik şurası çalışmaları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye’deki kurumsal örgütlenme ve yapılanma, mevzuatta yapılan yeni düzenlemeler, şehirleşme gündeminde yaşanan ulusal ve uluslararası gelişmeler ve belediyelerin hizmet kapasitelerinin geliştirilmesi kapsamında Şehircilik Şurası düzenlemeye hazırlanıyor.

Binali Yıldırım: Doğu'ya yatırım yapın, ne isterseniz vereceğiz!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, dün ekonomi bakanlarıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde iş dünyasını temsil eden 81 il temsilcisinin katılımıyla yapılan 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’na katıldı.

Doğu’ya yapılacak yatırımların gerçekleştirilmesi zaman ister!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Güngör Uras, bugünkü yazısında Doğu'ya yapılacak yeni yatırımları ele aldı. Uras, yeni yatırımların projelendirilmesi, gerçekleştirilmesi, üretime geçmesi zaman ister dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için 8.5 milyar TL harcama yapıldı!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Güngör Uras, bugünkü yazısında saat 16:00'da açılışı yapılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kaleme aldı. İşte Güngör Uras'ın o yazısı:

Yap-İşlet-Devret modelinde ihaleyi alanlara hangi haklar veriliyor?

Milliyet Gazetesi yazarlarından Güngör Uras bugünkü yazısında Yap-İşlet-Devret modelindeki satın alma ve finansman garantisini kaleme aldı. İşte Güngör Uras'ın o yazısı...

Smart Wall İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Wall İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kubilay Uras Kırım, Mehmet Berat Kentkur, Ercan Akgün, Serdar Kaan Hançar tarafından 20 Ocak'ta kuruldu.

Niğde İl Gelişme Planı kapsamında Kırsal Altyapı Şurası gerçekleştirildi!

Niğde Valiliği öncülüğünde hazırlanan, Niğde Üniversitesi tarafından çalışmaları yapılan, Niğde İl Gelişme Planı kapsamında gerçekleştirilen Kırsal Altyapı Şurası Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Uras Yapı ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uras Yapı ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Umut Çetinkaya tarafından 100 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan'da Kadıköy, Bağdat Caddesi, No:149/8'de kuruldu.

Uras Yapı Haberi

Uras Yapı

Uras Yapı ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Umut Çetinkaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Uras Yapı ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...