05 / 07 / 2024

Ürdün yatırım

Ürdün yatırım

Ürdün ekonomi yönetimi Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri başkanları ile yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Bölgede, Türkiye'den bekledikleri yatırımı alamadıkları söylendi.

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

En iyi yatırım aracı toprak mı! Borsa, altın, dolar ne kadar kazandırdı?

​​​​​​​Ekonomi yönetimi tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve vergi paketi tasarısı yatırımcının aklını karıştırırken, “Neye yatırım yapılmalı” sorusu daha çok önem kazandı.  Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel Melkonyan, karşılaştırmalı olarak tavsiyesini açıkladı.

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Gayrimenkul, yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? Vergi krizi! 

Gelecek süreçte gayrimenkul sektöründe yürürlüğe alınması planlanan vergiler ortalığı karıştırdı. Gayrimenkul, yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? İşte Şenol Babuşcu'nun o açıklaması...

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Konut ve otomobil yatırımı artık gözde değil: Vatandaşlar altına yöneliyor! 

Konut ve otomobil yatırımı artık out oldu. Yatırımcılar konut ve otomobil yerine altın yatırımına yöneliyor. Peki konut fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

Altın, borsa, dolar.... Hangi yatırım aracını tercih edenler ne kadar kazandı? 

Piyasalar hareketli bir haftayı geride bırakırken yatırımcılar da hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki hangi yatırım aracını tercih edenler ne kadar kazandı? 

Altın ve dolar fiyatları buz kestirdi! Piyasalarda neler oluyor? Bu hafta hangi yatırım kazandırdı?

Bu hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o rakamlar... 

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

Yurt dışından konut almak isteyenler dikkat! İşte Rusya'da konut yatırımı en fazla kazanç getiren şehirler!

Yurt dışından konut almak isteyenler en fazla kazanç getiren şehirleri merak ediyor. Rusya’da bugün yatırım için konut satın alımının en fazla gelir getirdiği şehirler açıklandı. İşte o şehirler...

Ürdün yatırım Haberi

Ürdün yatırım

Ürdün ekonomi yönetimi, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri başkanlarını yatırım imkanlarını yerinde göstermek için misafir etti. 


Türkiye'den bekledikleri yatırımı alamadıklarını söyleyen Ürdün Sanayi, Ticaret ve Tedarik Bakanı Yarub Qudah, “STA vesilesiyle Türk ürünlerinin Ürdün’e ihracatı büyük oranda arttı. Biz üzerimize düşeni yaptık. Şimdi sıra Türkiye’de ve Türk yatırımcılarda” diye konuştu. 


Qudah son olarak “Türkiye’nin Ürdün’deki yatırımlarının artması, aynı zamanda Ürdün’deki sanayi üretiminin ve özel sektörün de kalkınmasına katkı sağlayacak. Bizler için Türk yatırımcılar Ürdün’de çok özel bir yere sahip. Ürdünlü yatırımcılardan farksız, aynı koşullara aynı imkanlara sahip olduğunu da bilmelisiniz. Bu nedenle Ürdün’de yatırım yapacak bir yatırımcı hiçbir sıkıntı olmadan, hiçbir engelle karşılaşmadan yaklaşık 1 milyarlık bir pazara ulaşma imkanını elde edecek” dedi. 


Toplantıda konuşan Orta Anadolu Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçı...