03 / 05 / 2024

ürdüne metrobüs projeleri

ürdüne metrobüs projeleri

Başbakan Davutoğlu, Ürdün'de önemli açıklamalarda bulunarak önemli bir işbirliği sürecinin başladığını bildirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ürdün'de Türkiye-Ürdün İş Forumu'nda konuştu.

Son 10 ayda halka arz olan GYO’lar ne kazandırdı ne kadar kaybettirdi?

Rönesans Gayrimenkul’ün ikinci işlem gününde halka arz fiyatının altına düşmesi ve düşüsün sürmesi gözleri borsada işlem gören diğer GYO’lara çevirdi. Peki son 10 ayda halka arz olan GYO’lar ne kazandırdı ne kadar kaybettirdi?  

Mersin’e metrobüs geliyor!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir adayı olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Hayal ettiğimiz her şeyi Toroslar’da hayata geçirdik, sıra Mersin’de. Önceliğimiz ulaşım sorununa metrobüs ile neşter vurmak.” dedi. 

Hasan Akgün'den metrobüs teşekkürü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getiriyorum. Yapılacak çalışmaların da yakından takipçisi olacağım” dedi.

Metrobüs hatlarına yeni düzenleme!

Hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlayan metrobüste olası kazaların önüne geçilmek için yeni önlemler alınıyor. İBB, metrobüs yolunu diğer yoldan ayıran bariyerlerin güçlendirilmesi için çalışma başlattı.

Beylikdüzü'ndeki konut fiyatlarına metrobüs dopingi!

10 yıl önce İstanbul ulaşımına nefes aldıran Metrobüs hattının Beylikdüzü'ne kadar uzatılması güzergâh üzerindeki gayrimenkullerin değerini yükseltti.

Metrobüs yolunun asfaltı yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak.

Metrobüs yolu yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs hattındaki asfaltı yenileyecek.

Metrobüs yolunda asfalt çalışması yapılacak!

Metrobüs hattının asfaltı yenileniyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak.

İBB metrobüs hattındaki asfaltı yenileyecek!

İBB'den yapılan açıklamaya göre,metrobüs hattının daha konforlu olmasına yönelik çalışmalar başlıyor.Buna göre, İstanbul'un 2007'de hizmete alınan metrobüs hattının asfaltı değiştiriliyor.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

Kentsel dönüşüme giren binalarda yaşayan vatandaşlara, talep etmeleri halinde belirlenen oranlarda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

Ortaklığın giderilmesi davası ne kadar sürer?

Paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri hukukî olarak ortaklığın giderilmesi isteminde bulunabiliyor. Peki, rtaklığın giderilmesi davası ne kadar sürer?

Riyad'daki metrobüs hattını Yüksel İnşaat üstlendi!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad 'da yapılacak metrobüs hattını Türk şirketi Yüksel İnşaat, 614 milyon dolara inşa edecek.

İskan raporu ne kadar sürede alınır?

İskan, ruhsatlı binalar için ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belgeye deniyor. Peki, iskan raporu ne kadar sürede alınır?

ürdüne metrobüs projeleri Haberi

ürdüne metrobüs projeleri

Başbakan Davutoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Ürdün'ün istikrarı bizim için oldukça önemli. Eminiz ki Ürdünlü dostlarımız da Türkiye için aynı düşüncededir.

Biz İpek Yolu üzerinde bu coğrafyanın ayağa kalkmasını istiyoruz. Ürdün'le deniz seferleri başlatmayı düşünüyoruz. Akabey ile İskenderun arasında Ro-Ro seferleri düşünüyoruz. Amman'a metrobüs projelerine Türk şirketleri talip."



Yeni...