25 / 05 / 2024

urfa Gürgür Mesire Alanı

urfa Gürgür Mesire Alanı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Hilvan ilçesinde bulunan ve Atatürk Barajı'nın yapılmasının ardından su altında kalan ve bakımsızlıktan atıl durumda olan Gürgür Mesire Alanı'nın tekrar gün yüzüne çıkarılacağını söyledi.

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Ticaret Bakanlığı'ndan yeni hamle! Piyasada güvenli ürünlerin satılması için düğmeye bastı!

Ticaret Bakanlığı tarafından, piyasaya sunulacak ürünlerin gereken güvenlik şartlarını taşımasını sağlamak amacıyla gümrük ve dış ticaret müdürlükleri bünyesinde "Güvenli Ürün Danışma Ofisleri" kuruldu.

Dolar o tarihte 20 TL'yi aşacak! Uzman Murat Özsoy, peş peşe açıkladı! Dolar gümbür gümbür geliyor!

Finans Uzmanı ve Ekonomist Murat Özsoy, doların 20 lirayı aşacağı tarihi açıkladı. Dolar gümbür gümbür geliyor!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Migros'ta temel gıda ürününe indirim furyası! Ayçiçek yağı 33 TL, un 12 TL, şeker 22 TL, salça 36 TL!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Kampanya kapsamına alınan 21 temel gıda ürününe farklı oranlarda indirim uygulandı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Altın gümbür gümbür geliyor! Bu son dakika altın fiyatlarını görenler inanamadı! İşte 30 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın gümbür gümbür geliyor... Bu son dakika altın fiyatlarını görenler inanamadı... Peki altın fiyatları bugün ne kadar? İşte 30 Nisan 2023 altın fiyatları

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Güldür Güldür Show'un bilet fiyatı ne kadar? İşte Güldür Güldür Show 26 Mart 2023 bilet fiyat listesi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölü çekimleri hız kesmeden devam ediyor.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Altın kolları sıvadı! Gram altında yeni rekor göründü! Gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Ons altındaki yükseliş gram altını yeni rekora götürdü. Güne 1176 liradan başlayan gram altında yeni rekor göründü!  Gram altın gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Mediamarkt'ta eskiyi getir yeniyi götür kampanyası! Başvuran herkes faydalanacak!

Mediamarkt güncel kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında teknolojik ürünlerde eski ürünü verip yeni ürün sahibi olabilirsiniz. Peki, eskiyi getir yeniyi götür kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte detayları...

urfa Gürgür Mesire Alanı Haberi

urfa Gürgür Mesire Alanı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Hilvan ilçesinde bulunan ve Atatürk Barajı'nın yapılmasının ardından su altında kalan ve bakımsızlıktan atıl durumda olan Gürgür Mesire Alanı'nın tekrar gün yüzüne çıkarılacağını söyledi.


Başkan Güvenç, beraberinde Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.


Güvenç ve Bayık, önceden mesire alanı olarak kullanılan ve ardından Atatürk Barajı'nın yapılmasının ardından su altında kalan Gürgür Mesire Alanı'na gitti.


Buranın tekrar gün yüzüne çıkarılması için yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunan ikili daha sonra gazetecilere açıklama yaptı.


Sular altında kalan yerin tekrar gün yüzüne çıkarılması için ciddi projeler hazırlayacaklarını belirten Başkan Güvenç, Gürgür'ün tekrar cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.


Hilvan'ın her şeyin en iyisine laik olduğunu vurgulayan Başkan Güvenç, şunları kaydetti:


"Burası eski bir mesire alanıydı. Ama...