12 / 05 / 2024

urfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı

urfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ev, tarla ve araba alanların kar tartışmasına son nokta: Satış yoksa fiyat yok, kar yok!

Elinde birikmiş parası olan yatırımcılar tercihini ev, tarla ve araba gibi yatırım araçlarından yana kullanırken, ne kadar kar ettiklerini de hesaplamadan geçemiyor. Yatırımcıların yatırımları için biçtikleri değerler ise gerçekten doğru mu? tartışılıyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak! Yalnızca bir kez verilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından vatandaşlara ödenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Adana, Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde iç sularda balık avcılığı yapan gemilere 3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak.

Akbank'tan nakit ihtiyacı olanlara müjde geldi! Üstelik geri ödemesi çok ucuz

Acil ihtiyacı olan vatandaşlar için Akbank, ihtiyaç kredisi ayrıntılarını açıkladı. 10 Bin TL kredi çeken biri için günlük ödeme 32,44 TL olarak hesaplanmış. Akbank'ın bu kampanyası peşin paraya ihtiyacı olanlar için biçilmez kaftan. İşte detaylar..

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

TOGG’un fiyatı belli oldu mu! İşte merak edilen sorunun cevabı

Merakla beklenen türkiye'nin otomobili TOGG'un sonunda çıkış tarihi yaklaşıyor. Herkesin merak ettiği diper bi onuda TOGG'un fiyatı. Üzerinde türlü türlü nedenlerle fiyat tahmini yapıldı. Peki Türkiye’nin yerli otomobili kaç paradan satılacak?

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

ŞOK Market'e otomobil lastiği, çim biçme makinesi ve beyaz eşya seti geliyor! ŞOK kataloğu 29 Ekim 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 29 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki 29 Ekim 'de ŞOK'ta hangi ürünler satışa sunulacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! Hemen bu detaya bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şanlıurfalılara son dakika ucuz konut müjdesi! 603 ucuz konut için düğmeye basıldı! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 22 Eylül'de ihaleye çıkacak...

TOKİ Şanlıurfa projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 603 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa projesinin ihalesini 22 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

urfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı Haberi

urfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Selahaddin-i Eyyübi parkında sürdürülen zemin ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirtti.


Sosyal donatıların mevcut olacağı modern park ile bölge vatandaşının yıllardır beklediği yaşam alanını halkın hizmetine sunacak olan Büyükşehir Belediyesi, parkın hızlı bir şekilde tamamlanması için çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor.


Selahaddin-i Eyyübi Parkının Şanlıurfa'ya ve bölge insanına hayırlı olmasını dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmet Yesevi Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımıza ciddi anlamda hayat verebilecek dev parkımızın yapım çalışmalarını inceledik. Geçtiğimiz günlerde projenin temelini atmıştık. Bugün ise yürütülen çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü görmekteyiz. Şanlıurfa'nın hemen...