30 / 04 / 2024

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu. Havalimanına taş taşıyan firmanın çalışanları Rize Artvin Havalimanı şantiyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Düşler Vadisi Riva basın lansmanı 18 Ekim'de!

Yılmaz inşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi basına tanıtılacak. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın 869 bin 362 metrekare olan arsası üzerine inşa ediliyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı bitti!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenen basın toplantısında projenin inşaatının tamamladığını açıkladı. Samsunlu, dev projeyle ilgili son durumu detaylarıyla anlattı.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri Haberi

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri

Urke İnşaat Küçükçekmece Projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek. Projede 390 adet rezidans, 7 bin metrekare işyeri alanı olacak.


Urke İnşaat  Küçükçekmece projesinde daireler göl ve deniz manzarasına sahip olacak. Projenin detayları henüz netleşmedi.



Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Urke İnşaat, Küçükçekmece Gölü kenarında kentsel dönüşüm kapsamında yeni projeye başlayacak. Projeler Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Küçükçekmece Gölü kenarında olacak.


Tel: (0212) 579 92 79 

Web: http://urkeinsaat.com.tr/

Ayşe Büşra...