02 / 05 / 2024

urla alman iş adamı sağlık köyü

urla alman iş adamı sağlık köyü

Alman iş adamı Peter Bolinger, 500 milyon Euro  tutarındaki yatırım ile 32 yaşında hayatını kaybeden kızının hayalini Urla’da gerçekleştirmek için ilçede termal sağlık köyü kurmak istiyor...

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Alman Ekonomisinde hiçbir değişiklik yok! Bu yıl da aynı olacak!

Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (DIHK), 2023 yılı için Alman ekonomisinin hareketsiz kalacağını ve yüksek enflasyon beklentisini dile getirdi. DIHK'nın açıklamaları, Almanya'nın ekonomik büyüme potansiyelindeki sınırlamaları ve küresel ekonomik belirsizlikleri yansıtıyor.

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

Ege Yapı Urla Kekliktepe yıl içinde satışta! Yeni proje!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe'de satışların 1-2 ay içinde başlaması planlanıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

Alman kalitesiyle Türk Kahvesi Fakir’de! Hem de bol köpüklü İşte 28 Eylül 2022 Fakir fiyat listesi!

Ben adını söyleyemediğim kahveyi içmem, Türk kahevesinden başkasını ağızıma sürmem diyenler bu haber tam size göre. Alman küçük ev aletleri üreticisi Fakir’de hem hızlı hem bol köpüklü kahve makinesi çeşitleri indirimli fiyatlarla sizi bekliyor. İşte fakir fiyatları.

Alman devi Bosch’tan yüzde 22’yi aşan indirim fırsatları. İşte 19 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Alman beyaz eşya ve ev aletleri devi Bosch'un online sitesinde yüzde 22’yi geçen indirimlerle sizi bekliyor. Buzdolabından çamaşır makinesine, ankastre ocaktan davlumbaza kadar 76 çeşit ürünü indirimli şekide sunan Bosch kaliteden ödün vermeyenler için cazip avantajlar sunuyor. İşte fırsatlar

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

Dünyaca ünlü Alman bankası Deutsche Bank altın fiyatları için net rakam ve tarih verdi! Altın yatırımcıları dikkat

Dünyaca ünlü Alman bankası Deutsche Bank bünyesinde çalışan ekonomistler altın fiyatları için yeni tahminlerini açıkladı.

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Urla Karantina Adası'nın hizmet verip vermediği mecliste!

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü bünyesindeki Urla Karantina Adası'nın hizmet verip vermediği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

urla alman iş adamı sağlık köyü Haberi

urla alman iş adamı sağlık köyü

Alman işadamı Peter Bolinger (66), 32 yaşında hayatını kaybeden kızı Caroline Bolinger'in en büyük hayali olan Sağlık Köyü Projesi'ni İzmir'in Urla ilçesinde gerçekleştirmek istiyor. 

Yeni Asır Gazetesi’nden Fatih Şendil’in haberine göre, bünyesinde 1800 doktorun yer aldığı Green Heald Fondi Norway isimli fonun yöneticisi olan Bolinger, önceki gün İzmir'de 'su tedavisi temalı' sağlık tesisi için incelemelerde bulundu.

"İSPANYA'DAN DAHA İYİ"

Bölgeden aldıkları termal suları Berlin'de bir üniversitede incelemeye aldıklarını ve son derece şifalı olarak raporlarının çıktığını belirten Bolinger, İzmir'in Türkiye'de sağlık turizmi için en uygun il olduğunu belirterek "Bu yatırımla İzmir sınıf atlayacak ve çok önemli bir sağlık tesisine kavuşacak" diye konuştu.
 Bolinger, 500 milyon Euro'luk bir yatırım öngördüklerini ve Mersin, Adana, Antalya ve Afyon'daki araştırmalardan sonra İzmir'in Urla bölgesine karar verdiklerini ifade...