26 / 05 / 2024

Urla Çocukköyü ne zaman açılacak

Urla Çocukköyü ne zaman açılacak

Muhtaç Çocuklar Vakfı tarafından, bir süre önce yaşamını yitiren Muhteşem Yüzyıl dizisinin senaristi Meral Okay anısına yapılması planlanan Urla Çocukköyü tesislerinin temeli atıldı. Proje 10 villadan oluşacak.

Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı!

Tanyer Yapı imzası ile inşa edilen Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı sunuluyor. Tan Urla projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Türkiye otomobil piyasasına hızlı giriş yapan Tesla ilk satışını yaptı! Tesla Model Y ne kadar?

Otomobil piyasasında yoğun ilgi gören Türkiye'ye ise Nisan ayında giriş yapan Tesla'nın Model Y aracının ilk teslimi yapıldı. Peki, Tesla Model Y ne kadar? İşte detaylar...

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Ev sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı ne kadar sürede çıkarabilir?

Kiracılar, hangi durumlarda tahliye edileceğini detaylıca bilmelidir. Örneğin, Ev sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı ne kadar sürede çıkarabilir? İşte bu sorunun yanıtı…

Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatı! 

Tanyer Yapı Reklam Müdürü Gül Tanyer Tozburun, Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatının sunulduğunu açıkladı.

Rusya’nın gaz ambargosu üzerine AB yüzünü başka yöne çevirdi! İki ülkeyle anlaşma

Savaş nedeniyle AB ile Rusya arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Rusya’nın Avrupa’ya uygulamakla tehdit ettiği gaz ambargosunun ardından AB yüzünü başka yöne çevirdi. İsrail’le doğal gaz anlaşması yapacağını duyuran AB Komisyonu Başkanı Von Der Leyen, gazın Mısır üzerinden sağlanacağını söyledi.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Köyüne izinsiz konut yapana ceza yağacak!

Kıyılardan mera ve yaylalara kadar ülkenin neredeyse tamamının imar sisteminde değişiklik öngören yeni Tapu Kanunu yasa teklifi taslağı, köyüne izinsiz konut yapan ve konutunu izinsiz onaranlara da ceza getiriyor.

Apec Uskumruköy ne zaman teslim?

Apec Uskumruköy projesi toplamda 140 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Apec Uskumruköy ne zaman teslim edilecek?

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Urla Çocukköyü ne zaman açılacak Haberi

Urla Çocukköyü ne zaman açılacak


Urla İlçesi'ne bağlı Barboros Mahallesi'nde dün, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı tarafından, 2011 yılında yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl dizisinin senaristi ve bir süre önce hayatını kaybeden Meral Okay anısına yapılması planlanan Urla Çocukköyü tesislerinin temel atma töreni düzenlendi. Törene, Dizinin yapımcısı Timur Savcfnın eşi Banu Savcı, Vakfın Başkanı Figen Özbek, yardımcıları Berrin Yoleri ile Oya Karakimseli, Koruncak Vakfı üyeleri, İzmir Konucak Vakfı yöneticileri, Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncularından, Halit Ergene, Nebahat Çehre, Vahide Perçin, Nur Veziroğlu, Ozan Güven, Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk, Selen Öztürk, Yüksek Ünal, Serkan Altunorak ve çok sayıda davetli katıldı. Daha önce bitirilmesi planlanan ancak mevcut eski yapıların depreme dayanıklı hale getirilmesi için tekrar inşa edilmesi nedeniyle yeniden projelendirilen tesislerin inşaat giderlerinin bir bölümünü Borsa İstanbul'un...