04 / 05 / 2024

urla Nebioğlu Cafe yıkılacak mı

urla Nebioğlu Cafe yıkılacak mı

Urla Belediye Başkanı CHP’li Sibel Uyar’ın sahibi olduğu D&G Cafe hakkında 2009 yılında yıkım kararı alındığı ortaya çıktı. İşletmeye para cezası kesildi. Ancak karar 7 yıldır uygulanmayı bekliyor.

İnşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı: Maaş çok çalışan yok!

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı hız kesmeden devam ederken, Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Nebioğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ara eleman sıkıntısından yakınırken, pek çok sektörde teknik eleman da bulunamadığını söyledi.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Klasik Cafe Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Klasik Cafe Turizm  Limited  Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Altın,Ehsan Zamanlou, Erdem  Selvi tarafından kuruldu.

Urla Casablanca Evleri güncel fiyat listesi 2017!

İzmir Urla'da Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Casablanca Evleri projesi fiyatları haberimizde yer alıyor.

Yunusoğlu Casablanca Evleri Urla fiyatları!

Casablanca Evleri İzmir Urla'da Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Kulaksız ve Merve Dedeoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aziz Kocaoğlu’nun İzmir Urla'daki villasına inceleme!

İzmir Urla’da binlerce ağaç kesilerek, CHP’li Aziz Kocaoğlu’nun da oturduğu 36 lüks villa inşa edilmişti. İçişleri Bakanlığı’nın konuya ilişkin inceleme süreci başlattığı öğrenildi.

The House Cafe Beyoğlu’na geri dönüyor!

Yakın zamanda Beyoğlu'ndaki iki şubesi birden kapanan The House Cafe, Grand Pera'ya açacağı şubesiyle İstiklal Caddesi'ne geri dönüyor.

Yunusoğlu İnşaat Casablanca Evleri fiyat!

Yunusoğlu İnşaat Casablanca Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje İzmir Urla'da yükseliyor.

Casablanca Evleri Urla ev fiyatları!

Yunusoğlu İnşaat'ın projesi Casablanca Evleri Urla'da teslimler Haziran 2017'de yapılıyor. Proje fiyatları haberimizde yer alıyor.

Tabaoğlu Su Ürünleri Urla'da ÇED toplantısı yapacak!

Tabaoğlu Su Ürünleri Şirketi tarafından yapılması planlanan çipura-levrek yetiştiriciliği tür ilavesi, kapasite ve alan artış projesinin ÇED toplantısı 23 Haziran saat 14:00'da demircili mahallesi köy kahvesinde yapılacak.

Urla Başkanoğlu Özel Yaşam Konakları Yaşlı Bakım Merkezi hizmete açıldı!

Özel Başkanoğlu Urla Yaşam Konakları olarak yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı. Merkez Avrupa Birliği ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı standartlarında hizmet verecek.

Kemal Kılıçdaroğlu Urla Balıklıova mağdurları ile görüştü!

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Urla Belediyesi'nin evlerini yıktığı Balıklıova mağdurlarının temsilcileriyle görüştü.

urla Nebioğlu Cafe yıkılacak mı Haberi

urla Nebioğlu Cafe yıkılacak mı

İzmir Urla’daki ‘kaçak yapı’ tartışması yeni bir boyut kazandı. Urla’daki kaçak yapılar ilk olarak 31 Aralık 2015’teki Danıştay kararıyla gündeme geldi. Danıştay, AKP’ye yakın işadamı Latif Topbaş’a ait olan ve 17-25 Aralık yolsuzluk tapeleriyle gündeme gelen Hacılar Koyu’ndaki villalar için ‘kaçak’ dedi. Yıkım kararı verdi. Ancak bu karar uygulanmadı.


DANIŞTAY’IN YIKIM KARARINI DİNLEMEDİ


Belediye, 22 Ocak’ta ise yargı süreci devam ederken Balıklıova’da yoksul ailelerin kaldığı 74 evi yerle bir etti. Urla’da 7 bine yakın kaçak yapı olduğu öğrenildi. O yapılardan birinin de Belediye Başkanı Sibel Uyar’a ait olduğu anlaşıldı.


2009’DA YIKIM KARARI


İzmir’in Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın eski adı Nebioğlu Cafe, şimdiki adı ise D&G Cafe olan işyeri, Çeşmealtı Mahallesi’nde bulunuyor. Sibel Uyar’ın işyeri ile ilgili, 2009’da yıkım kararı aldığı öğrenildi. Başkan Uyar’ın izinsiz yaptığı...