27 / 04 / 2024

Urla projeler

Urla projeler

Palmiye Park, İzmir’in en değerli bölgelerinden Urla Kalabak’ta yeni bir projeye başladı. Palmiye Park Mare denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor.

CYC Select Urla geliyor! Yeni proje!

İnşaat ve madencilik sektörlerinin çeşitli projeler hayata geçiren CYC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cabir Yıldız, 2024'te başlayacakları “CYC Select Urla projesi ile Urla’da başka bir hayatı mümkün kılacaklarını dile getirdi.

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

İsmail Erdem: Çok farklı ve prestijli projeler yapacağız!

Artık vatandaşa okul, altyapı gibi vaatlerle gitmediğini söyleyen Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, “Bunları geçen dönem zaten yaptık. Artık diğer belediyelerde olmayan çok farklı ve prestijli projeler yapacağız” diyor.

Cathay İleri Projeler, halkla ilişkiler hizmetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı!

Stüdyo 24 projesi ile sektöre adım atan ve ezber bozan projeler yapmaya devam eden Cathay İleri Projeler de iletişim hizmetleri için Banu Ergin PR ile anlaştı...

Tanju Çolak: Antalya’da var olan futbol sahalarını Urla'ya da getireceğiz!

AK Parti’den Urla ilçe belediye meclis üyesi adayı gösterilen eski milli futbolcu,Tanju Çolak, Urla'yı spor turizmine açacaklarını belirterek, "Antalya’da var olan futbol sahalarını Allah izin verirse Urla’ya da getireceğiz." dedi...

Necati Şahin: Her ilçe için ayrı projeler uygulayacağız!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Bursa'da çok merkezli bir kent yönetimi oluşturmayı planladıklarını" belirterek, "Her ilçenin kendine has özellikleri var. Biz bu özelliklere göre her ilçe için ayrı projeler uygulayacağız" dedi.

Güvenlik sistemleri markalı projeler de hırsızlık oranlarını düşürdü!

Standart bir hizmet haline gelen güvenlik sistemleri markalı projeler de hırsızlık oranlarını düşürdü. Projelerde verilen 24 saat güvenlik hizmeti ve kameralı izleme sistemleri özellikle bu projelerin ofis kısımlarında iyi sonuçlar verdi.

Serdar Değirmenci: Urla’da 4 yeni villa 2012 yılından sonra yapıldı!

İzmir İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la anılan Urla ilçesi Zeytineli köyündeki yıkım kararı bulunan kaçak villaların olduğu bölgeyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

ÇED seçme eleme kriterleri uygulanacak projeler listesi!

ÇED seçme eleme kriterleri, ÇED Uygulamalarında Proje Tanıtım Dosyasının hazırlanmasında esas alınacak kriterleri ifade ediyor. İşte ÇED seçme eleme kriterleri uygulanacak projeler listesi bu haberde...

Necattin Demirtaş hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi!

Necattin Demirtaş, katıldığı bir televizyon programında önümüzdeki dönem tekrar belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Demirtaş, projeler bir hayal bir çılgınlık işi değil, aksine akıl işi ufuk işidir." dedi

Megapol Urla Evleri Nisan'da satışta! Yeni proje!

Megapol Urla Evleri Nisan ayı içerisinde satışa çıkacak. 190 adet villanın yer aldığı Megapol Urla Evleri 'nde fiyatlar 499 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 3 etap halinde yükseliyor...

HSR Projeler Anonim Şirketi kuruldu!

HSR Projeler Anonim Şirketi, Hayri Ekinci tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat 2014 tarihinde Kadıköy, Sahrayıcedit İnönü Caddesi, Aydoğan İşmerkezi 'nde kuruldu.

Şadi Yazıcı: Aydınlı’ya vizyon projeler kazandırmaya devam edeceğiz!

Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi’nde vizyon projeler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Yazıcı, Fuar Alanı, Kültür Merkezi, Sağlık Ocağı, Havaray, ulaşım projeleri, bölge parkı yatırımları ile bölgenin cazibesinin artacağını söyledi.

Urla projeler Haberi

Urla projeler
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 loft toplam 42 dairelik butik site olan ‘Palmiye Park Mare’, denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor. 

Palmiye Park Mare, Urla’nın karakteristik yapısını yakalayan tarzıyla da dikkat çekiyor. Fitness, hobi ve parti odaları sitede dikkat çeken detaylar... 


CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Başta İstanbul olmak üzere İzmir ve Ankara sanat çevresinin ilgisi projemizin değerini daha da artırdı. 


Palmiye Park Mare, Urla’da ilk kez deniz kenarında bahçeli müstakil hayatın rahatlığını site konseptinde sunmayı başardı” dedi. Veryeri ve Dağıstan ortaklığının 6’ncı projesinin teslim tarihi Aralık 2016.



Hürriyet...