02 / 05 / 2024

Urla rekreasyon çalışmaları

Urla rekreasyon çalışmaları

İzmir’in Urla ilçesinde, Balıklıova Mahallesinde yapılması planlanan rekreasyon çalışmaları başladı. 17 dönüm alanda yapılacak olan rekreasyon alanı, Balıklıova’da yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak.

SKY Saklıvadi Konakları'nda çalışmalar başladı!

İzmir Urla'da hayata geçirilen SKY Saklıvadi Konakları 10 villadan meydana geliyor. Her villanın kendine ait havuzu bulunan projede inşaat çalışmaları yeni başladı.

Yedikuyular Kayak Merkezi için çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi kuyular mevkiinde hayata geçirilecek olan Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sevilla Kekliktepe Villaları’nda çalışmalar hızlandı!

İzmir Urla’da 81 bin 500 metrekare alana kurulu Sevilla Kekliktepe Villaları’nda çalışmalar hızlandı. Sevkon Gayrimenkul tarafından geliştirilen proje, çevreci yapısı ve lüks konutlarıyla öne çıkıyor. Yatay rezidans mantığıyla kurgulanan projede 32 villa bulunuyor.

Urla'da kent yenileme çalışmaları tamamlandı!

Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan park yenileme çalışmaları tamamlandı.

İzmir Sanat Sokağı'ndaki alt yapı çalışmaları ne durumda?

İzmir'in Urla İlçesi'nde bulunan Sanat Sokağı'nda bir süre önce alt yapı çalışmaları başladı. Bölge vatandaşları çalışmalar kapsamında kazılan çukurlar yüzünden zorluk yaşadıklarını belirtti.

İzmir Urla'da rekreasyon çalışmaları başladı!

İzmir’in Urla ilçesinde, Balıklıova Mahallesinde yapılması planlanan rekreasyon çalışmaları başladı. 17 dönüm alanda yapılacak olan rekreasyon alanı, Balıklıova’da yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak.

Niğde'de 4 bin kişilik öğrenci yurdu çalışmaları sürüyor!

Niğde Üniversitesi öğrencilerinin barınma sorununu çözmek amacıyla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdu ile Akkaya Barajı arasında kalan 30 dönümlük alanda peyzaj ve rekreasyon çalışmaları sürüyor.

Çatalca Kuzgundere Rekreasyon Alanı’nda çalışmalar tam gaz!

Kuzgundere Rekreasyon Alanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Alanda genel düzenleme çalışmaları yapılırken, yürüyüş yolları, fitness aletleri ile birlikte alanın spor merkezi olması için bir dizi faaliyet de sürdürülüyor.

Ordu Civil Irmağı 2. Etap'ta çalışmalar ne durumda?

Kentin en önemli rekreasyon alanlarından biri olan Civil Irmağı’nın çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan Civil Irmağı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Eskişehir YHT Şehir Geçişi Kapalı Kesit Üzeri Rekreasyon çalışmaları başladı!

Son günlerde büyük tartışmalara neden olan ve yapımı arapsaçına dönen TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) Şehir Geçişi Kapalı Kesit Üzeri Rekreasyon Projesi çalışmaları geçtiğimiz günlerde durdurulmuştu

Gölcük Göl Kenarı rekreasyon çalışmalarına başlandı!

Ödemiş’in turizm açısından önemli bir yere sahip olan Gölcük mahallesinde rekreasyon çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kapsamında göl kenarındaki 5500 m² alanda dinlenme alanları, yürüyüş yolları, paten pisti, spor alanları yer alacak.

İzmir Gölcük Yaylası'nda rekreasyon çalışmaları başladı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Yaylası’ndaki rekreasyon çalışmalarının ilk etabı için kontağı çevirdi. Gölcük Otel’den Kavurmacı Mevkii’ne kadar olan bölümdeki düzenlemeleri içeren proje için göl kıyısındaki pazar yerinin sökümüne başlandı.

Urla rekreasyon çalışmaları Haberi

Urla rekreasyon çalışmaları

İzmir’in Urla ilçesinde, Balıklıova Mahallesinde yapılması planlanan rekreasyon çalışmaları başladı. 17 dönüm alanda yapılacak olan rekreasyon alanı, Balıklıova’da yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak. Yapısal ve sert zemin uygulamalarının başladığı proje kapsamında, 220 metre uzunluğundaki sahil bandı da yeniden düzenlenecek. Tatilcilerin gözde mekanlarından biri olan Balıklıova’nın, son yapılan düzenlemelerle cazibesinin artacağı kaydedildi.


Proje içerisinde bir de amfi tiyatro yer alıyor. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nden gelen uzmanların danışmanlığında yerinin ve yönünün belirlendiği ifade edilirken, Türkiye’de beş köy tiyatrosundan biri olan Balıklıova Köy Tiyatrosu için hem çalışma alanı oluşturulacağı, hem de ilçe dışından gelecek tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapacağı öğrenildi. Yürüyüş ve bisiklet yollarının yapılacağı proje kapsamında futbol sahası ve plaj voleybol alanı, kafeterya, oturma alanları, açık otoparkların yer alacağı belirtildi. Hem Urlalılara hem...