02 / 10 / 2024

Urla turistik alanları

Urla turistik alanları

Urla Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; İzmir ili, Urla ilçesinde tapuda Zeytinalanı köyü Kalabak mevkiinde yer alan turistik alanı 17 Ekim 2014 tarihinde satışa çıkarıyor.

Mesa Urla Kekliktepe'de son villa fırsatı! Yüzde 50 peşinat 6 ay vade imkanıyla!

Mesa imzasıyla Urla’da konumlanan Mesa Urla Kekliktepe'de son villa için 15 Eylül tarihine kadar geçerli yüzde 50 peşinat 6 ay vade fırsatı başladı. Peki Mesa Urla Kekliktepe'deki son villanın fiyatı ne kadar? Proje nerede, sosyal alanları neler? İşte ayrıntılar...

İzmir Urla'daki dev arazi için teklifler havada uçuştu! Hazineye ait arazi için 2,6 milyarlık teklif!

İzmir’in yıldızı parlayan turistik ilçeleri arasında yer alan Urla’da denize sıfır Maliye Hazine’e ait parsellerin pazarlık görüşmeleri tamamlandı. Toplamda 23 teklif verilen arazi için en yüksek teklif Gamador İnşaat'tan geldi.

Özelleştirme İdaresi, Urla'daki denize sıfır tarihi tesisi yeniden vitrine çıkardı! Bu tarihte satılıyor!

İzmir’in turistik bölgelerinden olan Urla'daki tarihi tesis ÖİB tarafından satılıyor. İşte ayrıntılar...

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

Çambaşı Yaylası'ndaki binalar yenileniyor!

Ordu'nun önemli turistik alanlarından olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında binalara ahşap giydirme uygulanıyor...

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor!

Ordu'nun "misafir odası" olarak tanımlanan önemli turistik alanlarından Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor.

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Urla'da riskli alan ilan edilen ve dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

İzmir'in Urla ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dolmabahçe Ortaköy arasında yerin altına imar izni çıktı!

İstanbul 'un en önemli turistik alanlarından Dolmabahçe ve Ortaköy arasında yer alan otel, özel okul, hastane gibi binaların bodrum katları, konferans salonundan tiyatroya, ameliyathaneden mescite kadar çok farklı amaçlar için kullanılabilecek.

Ordu Timsah Adası turizme kazandırılacak!

Ordu'nun "sakin şehir" (cittaslow) unvanına sahip Perşembe ilçesindeki Timsah Adası, yerli ve yabancı turistler için tatil alanına dönüştürülecek. Kemal Bahtiyar ilçenin tarihi ve turistik alanlarıyla görsel bir şölen sunduğunu söyledi.

Urla'da satış memurluğundan 1 milyon 76 bin TL'ye turistik tesis alanı!

Urla Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; İzmir ili, Urla ilçesinde tapuda Zeytinalanı köyü Kalabak mevkiinde yer alan turistik alanı 17 Ekim 2014 tarihinde satışa çıkarıyor.

Yaşar Üniversitesi öğrencilerinden Urla için yüzen şehir projesi!

Urla'nın İzmir'de yüzen şehir mimarisine en uygun yerleşim alanlarından biri olduğunu tespit eden öğrenciler, alanın tsunami, rüzgar gibi risk analizlerini de belirledi ve ortaya 7 farklı farklı yüzen yapı projesi çıktı.

Antalya'daki turistik tesis alanlarına 474 milyon lira teklif verildi!

Antalya'da Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB)' ndaki ilk ihale gerçekleştirildi. Antalya'da 2 turistik tesis alanının özelleştirilmesinde 474 milyon lira teklif verildi. İhale için 15 teklif sunuldu.

Urla turistik alanları Haberi

Urla turistik alanları


Urla Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu;  İzmir ili, Urla ilçesinde tapuda Zeytinalanı köyü kalabak mevkiinde yer alan turistik alanı satışa çıkarıyor. 


Toplam bedeli 1 milyon 76 bin 624 TL olan turistik alanın ihalesi 17 Ekim 2014 günü saat 15.00 ile 15.10 arasında Urla Adliyesi Mahkemeler Yazı İşleri Müdürlüğü Odası'nda yapılacak. 



İHALE İLANI:


GM.SATIŞ 

SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU - Evrak No: 2013/8S


T.C. URLA (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


| 2013/8 SATIŞTAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: İzmir ili, Urla ilçesinde tapuda Zeytinalanı köyü kalabak mevkiinde 815 m2 yüzölçümlü olarak Bahçeli bir katlı kargir ev vasfıyla kayıtlı 3489 parselde kayıtlı taşınmaz olup, halen üzerinde yaklaşık 35-40 yıllık tek katlı konut olarak kullanılan 122,24 m2 brüt alanlı 1 salon,l...