30 / 04 / 2024

urla vilları son durum

urla vilları son durum

Urla’da sit alanındaki kaçak villalarla ilgili davanın hakimi, Çevre Bakanlığı’nın reddihakim isteğine zehir zemberek bir savunma gönderdi. Mahkeme Başkanı Osman Ermumcu, reddin başlı başına trajik olduğunu belirtti.

Oyak Urla Bademler projesinde son durum ne?

640 adet villanın yer alacağı Oyak Urla Bademler projesinde imar çalışmaları devam ediyor...

Urla, yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Urla'da son dönemde evlerin fiyatları yükseldi. Bölgede oturulamaz durumdaki iki katlı bahçeli bir taş ev 750 bin liradan satışa sunuluyor.

İzmir Urla konut fonksiyonlu gelişiyor!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gürsoy İplikçi, son dönemin gözde ilçesi Urla’yı değerlendirdi. İplikçi, ''Urla konut fonksiyonlu gelişmekte olan bir bölge'' dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Urla Vilları'na red!

Urla’da sit alanındaki kaçak villalarla ilgili davanın hakimi, Çevre Bakanlığı’nın reddihakim isteğine zehir zemberek bir savunma gönderdi. Mahkeme Başkanı Osman Ermumcu, reddin başlı başına trajik olduğunu belirtti.

Urla Sefaköy Villaları'nın inşaatında son durum!

Sefaköy Sitesi ,Türkiye’nin incisi İzmir’in en güzel doğasıyla, dokusuyla, dingin, mütevazı, sakinliğin, huzurun son noktası, son dönemde dünya starlarının da tercihi olan Urla’da, bu kentin en güzide ailelerinin yaşadığı marka olmuş bir sitedir.

Urla Vilları'nın sürdürülebilir koruma kararı iptal mi edilecek?

Urla İlçesindeki villalarla ilgili Danıştay kararını değerlendiren Ege Çevre ve Kültür Platformu sözcülerinden Arif Ali Cangı, "Yıkım kararlarının iptali ile ilgili girişimler reddedildi. Yıkımın biran önce uygulanması lazım"dedi.

Urla villaları hakkında son karar ne?

İzmir'in Urla İlçesi'nde bulunan ve zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da tatilini geçirdiği işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yaptırdığı villalar ile ilgili çevrecileri üzecek karar geldi.

İzmir Urla Sefaköy vilları satışa sunuldu!

Birbirinden farklı evlerle seçkin kesime hitap ediyor. İzmir'in seçkin ailelerin ilgi gösterdiği Urla'da hayata geçirilen Sefaköy Villaları projesinin son parselindeki villalar satışa sunuldu.

Antriva'da fiyatlar 972 bin dolardan başlıyor! Son 3 villa!

Antriva projesinde satışı devam eden son 3 villa A tipi villa olarak tasarlandı. Projede dolar kuru 1.80'de sabitlendi. Antriva'da yer alan vilların fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Antriva projesinde 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 4 villa!

İstanbul Anadolu yakası Beykoz Riva'da Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antriva projesinde son 4 adet villa satılıyor. Antriva projesinde yer alan vilların fiyatları 972 bin dolar dan başlangıç gösteriyor.

İzmir Mesa Urla Evleri'nde son 6 konut! 660 bin liraya!

İzmir'de yaşama geçirilen Mesa Urla Evleri'nde fiyatlar 660 bin liradan başlıyor, projede yer alan son 6 konutun satışı devam ediyor

Tepe Park Kurtköy Villaları'nda son 10 konut! 700 bin TL!

Kurtköy Tepe Park Vilları'nda son 10 konutun satışı devam ediyor. dekorasyonsuz villalar 700 bin TL'den başlıyor...

C.I.COM'un Urla Teknokent için verdiği teklif kabul edildi

C.I.COM şirketinin Urla'da kurulacak teknokent için verdiği yeni teklif, İZTEKGEB yönetimi tarafından kabul edildi. Kurul, Fransız firma ile yola devam kararı aldı

urla vilları son durum Haberi

urla vilları son durum

İzmir Urla’daki sit alanında aralarında kaçak villalarla ilgili açılan davada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı avukatlarının reddihakim edilmesini istediği davanın hakimi zehir zemberek bir savunma gönderdi. Mahkeme Başkanı Osman Ermumcu, Bakanlığın adeta villa sahipleri yerine geçerek hakimin reddedilmesini istemesinin başlı başına trajik olduğunu belirterek, kendilerinin davadan reddedilmesi talebinin bir taktik olduğunu, esas olarak sit derecelerinin düşürülmesi davası için malzeme üretmenin amaçlandığını söyledi. Ermumcu ayrıca, “...Müdahil adına gereksiz bir çabayla bazı hakimleri davadan bertaraf etme kastıyla hareket etmesi bir kamu kurumuna-bakanlığa yakışmamaktadır” dedi.  


Urla Zeytineli köyü Hacılar Koyu’ndaki ruhsatsız villalarla ilgili açılan davada Mahkeme Başkanı Osman Ermumcu davalı bakanlığın avukatları tarafından ihsas-ı rey ile (Kararını önceden açıklamak) suçlanmış ve geçtiğimiz mart ayında davadan çekilmesi talep edilmişti. Bu taleple ilgili mahkemeye karşı...