08 / 05 / 2024

urladaki yat projesi ne zaman yapılacak

urladaki yat projesi ne zaman yapılacak

Göztepe ve Karşıyaka için yapılacak statlara uzun süre muhalefet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Urla'daki yat limanı projesi için de yargıya başvurdu.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Dünyanın ilk özel konut yatı görücüye çıktı!

Dünyanın ilk özel konut yatı projesi Somnio'un iç tasarımından ilk kareler görücüye çıktı. Fiyatı 11.2 milyon dolardan başlayan bu evlerin sahipleri davet veya tavsiye ile seçilmiş kişiler olacak.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

TOGG Projesi'nde Aksaray'a yapılacak yatırımlar TBMM gündeminde!

TOGG Projesi kapsamında Aksaray'a yapılması planlanan yatırım olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2020'nin ilk 6 ayında 156 yatırım projesi teşvik kapsamına alındı!

2020'nin ilk yarısında başta imalat sanayi olmak üzere eğitim, sağlık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlar tarafından gerçekleştirilecek 156 yatırım projesi de teşvik kapsamına alındı.

Türk Yatırımı Bayview Hills projesi Montenegro'da yükseliyor!

Maya Montenegro, Türk yatırımcıların yeni gözdesi olan ve tüm Avrupa'nın yüzünü döndüğü Montenegro'da yeni bir projeye başladı. Bayview Hills Montenegro projesi 2,5 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçiriliyor.

Bodrum Tilkicik Koyu Yat Limanı projesi iptal edildi!

Bodrum Tilkicik Koyu'na yapılması planlanan yat limanı projesi kapsamında koya metrekarelerce dolgu yapılmak isteniyordu ancak proje iptal edildi.

Zeytinburnu'na mega yat limanı projesi geliyor!

Zeytinburnu Kazlıçeşme miting alanına komşu yeşil alana mega yat projesi planlanıyor. Projenin önünü açan imar planları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

Kepez Dönüşüm Projesi 8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor!

8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 23 kule vinç ile 2 bin personel çalışıyor.

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

urladaki yat projesi ne zaman yapılacak Haberi

urladaki yat projesi ne zaman yapılacak

Yerel seçimlerde, Hükümetin İzmir'e hak ettiği yatırmaları yapmadığını iddia eden CHP'li Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Urla Çeşmealtı'nda yapılması öngörülen 250 yat kapasiteli yat limanına karşı çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından önerilen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 28 Ağustos 2013 tarihinde onaylanan imar planlarının iptali istemiyle İzmir 5. İdare Mahkemesi'ne dava açtı. Çeşmealtı Güvendik Mahallesi'nde yapılması öngörülen yat limanı için Bakanlık proje hazırladı. Projede söz konusu yat limanının 250 yat kapasiteli olması öngörüldü. Çeşmealtı'nda mevcut liman ile askeri lojmana giden yol arasında kalan bölümde yapılması öngörülen yat limanının kışlama kapasitesinin de 100 yat olması planlandı. Uzunlukları 5 ila 30 metre arasında değişen yat ve yelkenlilerin yanaşması öngörülen yat limanında ayrıca otopark...