29 / 04 / 2024

urtim iskele

urtim iskele

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı.

Urtim 17 milyar dolarlık Star Rafinerisi projesine talip!

İzmit Tüpraş Rafinerisinde güvenli iskele sistemlerini yapan URTİM, İzmir Aliağa'da yapılacak Star Rafinerisi projesinin de iskele sistemlerine talip oldu.

URTİM, Petkim'in Star Rafineri projesine iskele üretecek!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri AŞ şimdi de Petkim'in Aliağa'da hayata geçireceği Star Rafineri'sinin güvenlikli iskele sistemlerinin üretimine talip oldu.

İzmit ve Başiskele’deki dereler ıslah edildi!

Kocaeli genelindeki çeşitli derelerde toplam 63 km uzunluğunda ıslah çalışması gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, İzmit Sanayi ile Başiskele Yeşilyurt Mahallesi’nde dere ıslah çalışmalarını da tamamladı.

Kocaeli Başiskele Spor Salonu açıldı!

Başiskele Spor Salonu açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış töreniyle beraber 2015-2016 Ücretsiz Spor Okulu sezonu da başlamış oldu.

Başiskele Spor Salonu hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Spor Okulları’nın yeni sezonu ile bin kişi kapasiteli Başiskele Spor Salonu’nun hizmete girişini, düzenlediği muhteşem bir törenle açtı, törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı...

Başiskele Kırpınar Caddesi'ne köprü yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Kırkpınar caddesinde yaya ve ulaşımı sağlayacak köprü çalışmasını başlattı. Belediye, Körfez Mahallesi'nden geçen dere boyu üzerine ikinci köprüyü yapmak için hazırlık yapıyor.

Başiskele'de kadınlara özel spor kompleksi inşa ediliyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Mehmetağa mahallesi Kullar caddesinde yapımı devam eden bayanlara özel ücretsiz kapalı spor kompleksi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele'de 3 yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Başiskele Belediyesi, mahalle halkının sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği semt konaklarını yaygınlaştırıyor. İnşası devam eden 3 yeni konağın ise ilerleyen aylarda hizmete girmesi bekleniyor.

Başiskele TED Koleji 29 Eylül'de açılacak!

Başiskele’de yapımı tamamlanan eğitim kompleksinde 28 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak TED Kocaeli Koleji’nin resmi açılışı bir gün sonra, yani 29 Eylül Salı günü yapılacağı açıklandı.

Kocaeli Başiskele Semt Konağı hizmete açılıyor!

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin üçüncüsü olan Yeşilkent Semt Konağı dün saat 18.00'da hizmete açıldı.

Başiskele Yeşilkent Semt Konağı yarın açılacak!

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezlerinin üçüncüsü Yeşilkent Semt Konağı 6 Eylül Pazar günü açılacak.

Başiskele’de elektrik hatları yeraltına alınıyor!

Başiskele Yeşilkent mahallesi Mahmut Çavuş, Manzara ve Ayazma caddelerini kapsayan yaklaşık bir kilometrelik alanda elektrik hatları yapılan çalışmayla yer altına alınıyor. Bölgede kaldırımlar da yenilendi.

Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi, artan yapılaşma ve nüfusla birlikte daha sağlıklı ulaşım sağlayabilmek için planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele Belediyesi tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam ediliyor.

Başiskele Mehmetağa'da dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Başiskele Mehmetağa Mahallesi'nde 4 bin metrekare alan kent merkezi olarak planlanarak istimlak edildi ve 8 binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkımları gerçekleştirildi.

Başiskele Mehmetağa Mahallesi'ne kent meydanı yapılıyor!

Başiskele ilçesinde şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı, yeni imar yollarının açıldığı, kent estetiği açısından örnek cadde ve sokakların, yeni parkların yapıldığı Mehmetağa Mahallesi Başiskele’de değişimin yaşandığı mahalleler arasında yer alıyor.

urtim iskele Haberi

urtim iskele

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı. TSE tarafından belirlenen, malzeme deneyleri, konfigürasyon - statik değerlendirme, taşıyıcı unsurlar, platformlar, kaynaklar, ankraj, güvenlik ağları, kaplama kriterlerini yerine getiren URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş. güvenli iskelede tüm standartları tamamlamış oldu. Ayrıca URTİM üretim standartları açısından önem taşıyan TS EN 3834 Kaynaklı İmalat Yeterlilik belgesini de tüm üretim tesisi için alarak ürün kalitesini bir kez daha ispatladı.

Hatırlanacağı üzere,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaatlarda kullanılan bina dış cephe iş iskeleleri için standart getirerek, tebliğ yayımladı. 1 Temmuz 2015 tarihinden itibaren yürürlüğe giren tebliğ ile dış cephe iskelelerinin TSE Belgeli olması zorunluluğu getirildi. Bu...