28 / 04 / 2024

URTİM ulaşım

URTİM ulaşım

Türk iskele kalıp sektörünün lider firması URTİM, ‘Climbset – H’, ‘Climbset – W’ ve ‘Frameset’ ürünleriyle Yapı Fuarı’nda boy gösterdi. URTİM’in yeni ürünleri inşaat sektörüne yeni bir soluk katacak.

URTİM, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtacak!

Kalıp firması URTİM, Yapı Fuan'nda ( Turkey Build istanbul ) yeni mimlerini tanıtmayı planlıyor. TÜYAP'ta 6-10 Mayıs tarihlerinde yapılacak fuarın inşaat sektöründen ilgi göreceği tahmin ediliyor.

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

41. Yapı Fuarı için geri sayım başladı!

Bu sene 41’incisi gerçekleştirilecek olan bölgenin en büyük Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na kalıp ve iskele üretiminde Türkiye’nin öncü şirketlerinden URTİM damga vuracak.

Urtim'den inşaat projelerine yeni kalıp sistemi!

Kalıp ve iskele sistemleri üreten ve Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor...

URTİM Türk inşaat sektörüne eleman yetiştirecek!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri ile Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.  İnşaat sektöründe nitelikli iş gücü için imzalanan protokole göre şirket öğrencilere 37 yıllık deneyimini aktaracak. 

URTİM, inşaatlarda 6 günlük kalıp işini 2 güne indirdi!

Uluslararası birçok dev projeye imza atan URTİM, yeni geliştirdiği 6 farklı sistemle kalıp ve iskele sektöründe adeta devrim yarattı. Bu ürünleri kullanan firmalar 6 gün süren kalıp işini 2 güne indiriyor, yüzde 33 oranında işçilikten kazanıyor.

URTİM dev projelerde yer alıyor!

Kalıp ve iskele sistemlerindeki 36 yıllık tecrübesiyle yapı sektörünün en köklü firmalarından olan URTİM, Türkiye ve dünyada havalimanı, stadyum, rafineri, termik santral, konut gibi birçok projede hız kesmeden yer almaya devam ediyor.

Körfezli heyet Urtim’in teknolojik ürünlerine hayran kaldı!

Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olan URTiM, 39. Yapı Fuarı kapsamında Türkiye’ye gelen satın alma heyetini ağırladı. Satın alma heyeti URTİM’in ileri teknoloji ile üretilen ve inşaatı kolaylaştıran ürünlerine hayran kaldı.

URTİM, Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

Yapı malzemeleri sektöründe 36 yıllık tecrübeye sahip olan URTİM, dünyanın birçok farklı ülkesinden katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlayan 39’uncu İstanbul Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı.

Urtim ABD'de fabrika açacak!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri, bölgede yaşanan siyasi ve ekonomik sorunlar nedeniyle gözünü ABD pazarına dikti. Fabrika için ABD'de arazi baktıkları söylendi.

URTİM’in iskeleleri TSE tarafından onaylandı!

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı.

Urtim bu yıl cirosunu yüzde 15 artıracak!

Kalıp ve iskele sistemleri inşaat firmalarına satış öncesi ve sonrası üretim, kiralama, geri alım ve süpervizörlük desteği veren URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri, bu yıl ciroda yüzde 15'lik artış hedefliyor.

Türk firmaları, Rusya'da stadyum inşaatlarından pay almak istiyor!

Rusya, 2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTİM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

URTİM, Rusya’nın 10 milyar dolarlık 12 stadyumuna talip oldu!

Türkiye'nin alanında önde gelen üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri AŞ, 14-17 Nisan tarihleri arasında Rusya'nın Moskova şehrinde düzenlenen 'Mosbuild 2015'te yeni ürünlerini ilk defa sergiledi.

Türk firmaları Rusya'ya göz dikti!

Rusya, 2018 FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTİM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

URTİM ulaşım Haberi

URTİM ulaşım

Türkiye’nin lider iskele kalıp firması URTİM, İstanbul’da bugün başlayan Yapı Fuarı’na yepyeni ürünleriyle damgasını vurdu. 1,5 milyon dolarlık AR-GE yatırımıyla,  8 kişiden oluşan Türk mühendisler tarafından, 2 yıl içinde geliştirilen yeni iskele kalıp sistemleri, inşaat sektöründe yeni bir dönemin başlamasına olanak sağladı.

AR – GE’YE YATIRIM YAPINCA YENİLKÇİ ÜRÜNLER ORTAYA ÇIKTI

URTİM Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, yeni ürünleri AR-GE’ye yaptıkları yatırım sayesinde piyasaya sürdüklerini söyledi. Urfalılar, “URTİM olarak son 2 yıl içinde AR-GE’ye büyük yatırım yaptık. Bugün burada, Türk mühendislerimizin geliştirdiği ve sektörde devrim yaratacak ürünleri sergilemekten ötürü gururluyuz” dedi.

İŞ GÜVENLİĞİ İLK SIRADA 

Yeni geliştirdikleri iskele kalıp sistemlerinin olası iş kazalarını neredeyse sıfıra indirdiğinin altını çizen Urfalılar, “ Geliştirdiğimiz sistemlerde bizim için her şeyden önce işçi güvenliği gelir. Bugün fuarda sergilediğimiz...