03 / 05 / 2024

Ürüt İnşaat iletişim

Ürüt İnşaat iletişim

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ürüt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Eyüp, Yeni Mahalle'de kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Nesa Hazır Beton İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesa Hazır Beton İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Uraz Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Uraz Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selahatdin Akgüre tarafından kuruldu.

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile A.A.S.Bakheet, Elfadıl A.A.B ve Hasnaa Zınnı ortaklığında kuruldu.

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekinci tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Örs Zümrüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Zümrüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Sude Örs tarafından kuruldu.

Türev Yatırım İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Türev Yatırım İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Taş ve Şahin Karabulut tarafından kuruldu. 

Ürüt İnşaat iletişim Haberi

Ürüt İnşaat iletişim

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ürüt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat a)İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento,kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla,taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b) Dekorasyonla ilgili boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı,halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. c) Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı,...